Tânară de 24 de ani, găsita moartă de către logodnic

O tanara din Marea Britanie, licentiata in Drept, a fost gasita moarta in locuinta sa de catre logodnicul ei. Tanara de 24 de ani a decedat in urma unei supradoze cu heroina.

26 feb. 2016, 17:53
Tânară de 24 de ani, găsita moartă de către logodnic

Se pare ca femeia suferea de insomnie, motiv pentru care ar fi incercat o metoda extrema de-a isi rezolva problema. A folosit heroina. Din pacate, insa, fiind pentru prima data cand incerca acest drog, tanara a murit de supradoza.

Logodnicul a fost cel care a gasit-o in casa. El a declarat anchetatorilor ca nu a stiut nimic despre intentia iubitei sale.

Nu am stiut ca a luat acest drog. Din contra, stiam ca este impotriva acestor sbstante. Mereu imi spunea ca nu poate sa ii inteleaga pe cei care se drogheaza„, a declarata iubitul femeii.

Avea probleme mari cu somnul. Nu putea sa doarma, ziua era mereu obosita si nervoasa”, a mai spus barbatul.

Logodnicul a mai povestit ca in noaptea in care a murit, el nu a stiut ca ea a luat heroina. I s-a parut ciudat ca a adormit atat de repede, dar ca a banuit ca e extrem de obosita. 

Din pacate, cand s-a trezit sa mearga la toaleta, a realizat ca iubita lui nu mai respira. A chemat imediat ambulanta, insa, din pacate, medicii nu au mai putut face nimic.