Tânără de 24 de ani, moartă în drum spre spital. Denisa era mamă a doi copii

Denisa, o tânără de 24 de ani, a murit în timp ce era transportată la spital. Aceasta acuzase stări de rău în timp ce era cu cei doi copii acasă.

07 iul. 2021, 09:26
Tânără de 24 de ani, moartă în drum spre spital. Denisa era mamă a doi copii
FOTO: Facebook Denisa Olar

Tânăra de 24 de ani era din Zalău şi suferea de o boală incurabilă. Familia a chemat ambulanţa care a sosit repede la domiciliul Denisei, dar, în drum spre spital, inima ei s-a oprit fiind declarat decesul. Medicii au încercat să o resusciteze zeci de minute, însă nu au mai reuşit s-o readucă la viaţă, scrie sportulsalajean.ro.

Tânăra de 24 de ani, moartă în drum spre spital, avea doi copii

Denisa avea o fetiță de șase ani și un băiețel de patru ani. Anul trecut, însă, viața ei s-a schimbat, atunci când medicul i-a dat teribila veste că suferă de o boală incurabilă. Tânăra din comuna Buciumi a urmat un tratament cu citostatice la o clinică din Cluj-Napoca, apoi a fost internată și la spitalul din Zalău. În ultima perioadă, analizele medicale ale Denisei se îmbunătăţiseră.

Citeste si Reţeta fenomenală care face senzaţie pe reţelele de socializare. Internauţii de pe Tik Tok s-au îndrăgostit de pastele-chips. Iată cum poţi să le prepari şi tu – VIDEO

A murit în ambulanță în drum spre spitalul din Zalău. Era undeva pe la ora 22, 23… Denisa a fost o fată minunată. Un om jos pălăria. Până acum era foarte bine, râdea, glumea și îmi spunea că analizele i-au ieșit bine. Săptămâna viitoare urma să ne vedem… Ce rău doare. Am iubit-o foarte mult“, a spus Iuliu Lăcătuș, unul dintre apropiații tinerei, pentru sursa citată.

Cu un an în urmă, Denisa şi-a pierdut şi sora, şi aceasta fiind răpusă de o boală incurabilă.

Citeste si Furtună şi grindină pe Litoral. Un copil a fost lovit de o maşină în timp ce traversa strada în fugă pentru a se adăposti de ploaie. VIDEO