Tânără de 24 de ani, prinsă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

O tânără de 24 de ani din Iaşi, s-a urcat beată la volan, fără să aibă permisul asupra ei şi a condus un autoturism prin Centrul Iaşului. Fata a fost prinsă de poliţişti.

03 mart. 2014, 09:56
Tânără de 24 de ani, prinsă la volan sub influenţa băuturilor alcoolice

„A fost testată cu etilotestul, rezultând o valoare de 0,12 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânăra a fost sancţionată cu suma de 765 lei şi s-a dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, au declarat reprezentanţii IPJ Iaşi, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Citeşte şi BLONDA BEATĂ care a provocat un accident grav accident în Cluj i-ar fi promis favoruri sexuale poliţistului

O altă fată, de 20 de ani, din Galaţi, a fost oprită de poliţişti în Podu Iloaiei. Ea conducea un autoturism al unui cetăţean francez fără să aibă permis.

Citeşte şi Urmărire ca-n filme în Cluj. O şoferiţă beată a lovit două maşini până a fost prinsă de poliţie VIDEO

„S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, respectiv încredinţarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu deţine permis de conducere”, au precizat reprezentanţii IPJ Iaşi.