Tânăra din Argeş fugită din izolare, găsită în maşină cu doi bărbaţi. Soţul a reclamat-o la Poliţie

O tânără în vârstă de 18 ani, din Argeș, aflată în izolare la domiciliu după ce s-a întors din Anglia împreună cu soțul ei, a fugit după o ceartă cu acesta pentru a se întâlni cu alți bărbați, însă a fost prinsă de Poliție. 

06 apr. 2020, 10:51
Tânăra din Argeş fugită din izolare, găsită în maşină cu doi bărbaţi. Soţul a reclamat-o la Poliţie

Poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi de către un bărbat întors recent în România dintr-o ţară aflată în zona roşie, cu privire la faptul că persoana cu care se afla izolat, a părăsit locuinţa unde se aflau împreună. Bărbatul venise pe data de 31 martie, din Anglia. Locuia împreună cu soţia lui în vârstă de 18 ani, ambii intrând în izolare la domiciliu.

Un tânăr din Argeş s-a luat la bătaie cu şase rude în timp ce se afla în izolare la domiciliu VIDEO

Poliţiştii au identificat autoturismul cu care tânăra de 18 ani a plecat. În acelaşi autoturism, împreună cu aceasta, se mai aflau doi bărbaţi de 24 şi 25 de ani.

„Toate cele trei persoane au fost sancționate contravențional cu amendă în valoare de câte 5.000 de lei fiecare. (…) Ca urmare a încălcării măsurii de izolare la domiciliu, a fost dispusă introducerea în carantină instituţionalizată faţă de tânăra care nu a respectat măsura stabilită initial”, anunţă reprezentanții Poliției Argeș.