Tânără din Bucureşti, dispărută în mod misterios de trei zile. Ar putea fi fata incendiată în Giurgiu

O tânără în vârstă de 22 de ani, din Bucureşti, a dispărut în mod misterios în urmă cu trei zile. Bunicul fetei a reclamat la Poliţie dispariţia fetei. Luis Lazarus a spus la România TV că aceasta ar putea fi tânăra incendiată în valiză, în Giurgiu. 

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 20:20
Tânără din Bucureşti, dispărută în mod misterios de trei zile. Ar putea fi fata incendiată în Giurgiu

Simona Ghinea, o tânără în vârstă de 22 de ani, ar fi fost văzută ultima dată în noaptea de vineri spre sâmbătă. De atunci nimeni nu mai ştie nimic de ea. Bunicul fetei este singura sa rudă. Bărbatul a reclamat la Poliţie dispariţia nepoatei sale. 

De asemenea, prietenii tinerei încearcă să o găsească. Aceştia s-au alarmat în momentul în care au aflat de cazul fetei incendiate la Giurgiu şi se tem că aceasta ar putea fi chiar prietena lor.

„Ultima dată am vorbit cu Simona pe 19 octombrie, când îmi povestea foarte veselă că s-a mutat cu noul ei iubit. Am postat în seara asta pe un grup de pe o rețea de socializare că prietena mea a dispărut sâmbătă dimineața, în jurul orei 05.00 pentru că niciun prieten nu mai știe nimic de ea de trei zile.

Nu se mai poate lua legătura cu ea, nimeni nu știe unde este, nici iubitul ei, nici bunicul ei, singura parte din familie pe care o mai are.

Simona este înaltă, 1.70m, e slabă, aproximativ 40 de kilograme, părul lung, ochii căprui, tenul măsliniu.

Abia astăzi am aflat și eu de la o prietenă care a share-uit ceva pe Facebook. Atunci m-am alarmat. Suntem prietene de câțiva ani și am încercat să iau legătura cu cât mai multe persoane, să pot să mă informez și să fac ceva.

În momentul în care am văzut știrea de la Giurgiu m-am alarmat. Am văzut în comentarii pe cineva care vorbea despre acest caz și toată lumea spunea că totul corespunde cu ce a declarat Poliția și m-am speriat foarte rău. Bineînțeles că am zis că nu e ea, nu trebuie să fie ea și nu poate să fie ea. Refuz să cred.

Oricum, din punctul meu de vedere, conform detaliilor, nu poate fi Simona. Nu corespunde înălțimea, nu corespunde mărimea la încălțăminte, Simona poartă 38-39, iar Poliția a declarat că în acel caz e vorba de o mărime de 35-36. Se precizează că persoana are un mic defect la dantură, că avea dantura impecabilă și avea doar un dinte lipsă. Simona nu avea o dantură așa de bună.

De aceea, tind să cred că nu este ea.

Cu prietenul ei a vorbit o altă prietenă de-a ei. El a sunat-o și a întrebat-o pe Facebook dacă a văzut-o pe Simona. Ea a zis că nu, iar el i-a zis că pur și simplu a dispărut și nu știe nimic de ea.

Eu nu știu nimic despre el, doar ce mi-a spus ea că s-au mutat împreună și atât. Doar ce mi-a spus bunicul ei că nu este un om tocmai în regulă”, a declarat Ana, prietena Simonei, potrivit Antena3.ro. 

De asemenea, prietena Simonei a lansat și un apel.

„Rog din suflet pe toată lumea care o vede să sune la 112. Bunicul ei o așteaptă acasă și toți prietenii ei vor să știe că este bine. Pentru tine, Simona, vrem să știm că ești bine. Vrem să te știm bine și să ne dai un mesaj că ești în siguranță”, a fost apelul tinerei către cei care ar putea avea informații despre fata dispărută, dar și către Simona.

Cum a murit femeia al cărei cadavru ars a fost găsit pe marginea drumului în Giurgiu. Ce au stabilit legiştii

Ce arată portretul robot al femeii arse în Giurgiu

Tânără ucisă și incendiată ar avea vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani, înălțimea 1,60-1,65 m, greutatea 50-55 kg, corpolență atletică, părul șaten, drept, de lungime mijlocie, urechile mici și depărtate, dinții în stare bună, fără carii, compleți, cu excepția incisivului mic din dreapta-sus, care lipsește, numărul la încălțăminte 35-36, sânii mici, subdezvoltați în raport cu corpul, fără cicatrice sau tatuaje.

Citeşte şi Asemănare izbitoare între semnalmentele femeii incendiate în geamantan şi o tânără dispărută în Hunedoara. Ar fi fugit în Teleorman


loading...
Partenerii noștri