Tânără însărcinată în 37 de săptămâni, exasperată de întrebările urmăritorilor de pe Tik Tok: „Ești sigură că ai doar unul?”

O femeie însărcinată a primit aceeași întrebare de la toți internauții, după ce a postat un clip video pe Tik Tok în care le-a arătat cât de mare era burtica de gravidă la 37 de săptămâni: "Ești sigură că ai doar unul?".

02 nov. 2022, 15:00
Tânără însărcinată în 37 de săptămâni, exasperată de întrebările urmăritorilor de pe Tik Tok: „Ești sigură că ai doar unul?”

Renae W este o mamă a cinci copii și are peste 286.000 de urmăritori pe TikTok. În fiecare zi își ține la curent fanii cu ce se mai întâmplă în viața ei de mamă.

„Sunt atât de însărcinată”, a glumit ea în clipul video care i-a lăsat mască pe urmăritori.

Băiețelul pe care așteaptă cu nerăbdare să-l strângă în brațe este atât de mare încât urmăritorii s-au abținut cu greu să nu facă glume despre asta.

„Frate, o să iasă direct cu diplomă de facultate”, a glumit o persoană, în timp ce o alta a adăugat: „Ai o întreagă echipă de fotbal acolo”.

Un alt urmăritor șocat a scris: „Acest copil și-a plătit deja împrumuturile pentru studenți!”.

„Bebelușul are deja 18 ani”, „Trebuie să fie un așternut, nu înseamnă că e neapărat copil”, „Jur că aveți vreo patru perechi de gemeni acolo”, „Ohhhhh mamă, trebuie să fii în agonie”, „Serios acum, te doare constant?”, au mai spus ceilalți internauți.

Citește și Roxana Hulpe este însărcinată în trimestrul 2. Ce sex va avea bebeluşul: „La prima morfologie am mers convinsă”

Într-un alt videoclip, Renae a răspuns îngrijorărilor fanilor cu privire la sarcina ei. Tânăra i-a liniștit, spunându-le că ea și copilul ei sunt sănătoși și că nu există riscuri.

La 22 de ani, are trei copii și acum e însărcinată cu gemeni

O altă tânără însărcinată le-a atras atenția urmăritorilor de pe Tik Tok. Amba are 22 de ani și deja are trei copii, iar acum este însărcinată cu gemeni.

Amba are 255 de mii de urmăritori și 21 milioane de aprecieri pe Tik Tok. Copiii ei au cinci ani, trei ani și un an, iar acum se pregătește pentru venirea pe lume a gemenilor săi.

Citește și Dubla crimă din Turnu Măgurele se transformă într-una triplă. Cosmina, fata de 16 ani ucisă cu sânge rece, era însărcinată în cinci luni