Tânăra TORTURATĂ timp de 22 de ore de iubit face MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE: Arăt ca un MONSTRU

Tânăra din Timişoara bătută cu bestialitate de iubit timp de 22 de ore a făcut mărturisiri cutremurătoare. La două luni de la incident, fata nu îşi revine şi mărturiseşte că arată ca un monstru de care oamenii se feresc. Într-o cerere formulată Judecatoriei Timişoara, în care cere daune morale de peste 100.000 de euro, fata le transmite magistraţilor chinurile prin care trece, informează România TV.

28 oct. 2015, 09:16
Tânăra TORTURATĂ timp de 22 de ore de iubit face MĂRTURISIRI CUTREMURĂTOARE: Arăt ca un MONSTRU

Într-o cerere adresată Judecătoriei Timişoara, Georgiana le transmite magistraţilor chinurile îngrozitoare prin care trece şi acum, la peste două luni de la incident. Aceasta spune că din cauza rănilor de la nivelul feţei şi a lipsei părului care i-a fost smuls, imaginea ei fizică este cumplită şi că arată ca un monstru, fiindu-i ruşine să iasă pe stradă.

„Avea aceeaşi privire rea, arogantă, nesimţită. Nu am crezut ceea ce a spus (n.r. în instanţă) şi nu am cum să cred, cu atât mai mult cu cât nu a ştiut să se exprime. Pentru o fracţiune de secundă am simţit teamă, frică, din nou”, a povestit Georgiana pentru România TV, la ieşirea de la proces.

Citeşte şi Noi MĂRTURII CUTREMURĂTOARE ale fetei sechestrate şi bătute de iubitul gelos VIDEO

Mai mult, fata cere daune morale de peste 100.000 de euro.

Miercuri, Georgiana va da ochii cu fostul ei iubit, cel care a bătut-o timp de 22 de ore şi care este în continuare în arest preventiv. Aceştia se vor întâlni în sala de judecată.

Citeşte şi Tânără, SECHESTRATĂ şi BĂTUTĂ timp de 22 de ore de iubit: M-a dat cu capul de pereţi, mi-a smuls părul VIDEO