TRANSFORMARE ŞOCANTĂ: Cum arată o tânără după 4 ani de lucrat într-un fast food FOTO

Fast Food este o "plăcere vinovată" pentru cei mai mulţi dintre noi, dar pentru o tânără din Marea Britanie a devenit o obsesie de patru ani, care aproape i-a distrus şansele de a deveni mămică.

RomaniaTV.net
08 oct. 2012, 11:29

Stephanie King avea mărimea 12 (UK) când s-a angajat la un fast food local. Tânăra de 16 ani mânca la fast food peste 4.000 de calorii pe zi – asta pentru că firma le permite angajaţilor să ia mesele pe gratis acolo.

Ea s-a îngrăşat cu 50kg şi a devenit dependentă de burgeri şi de cartofii prăjiţi, ajungând la mărimea 24.

Anul trecut, la vârsta de 20 de ani, Stephanie cântărea 120kg şi când nu i-a mai venit menstruaţia, a fost forţată să recunoască că obsesia ei pentru hamburgeri era mult prea periculoasă. Un doctor i-a spus lui Stephanie că dieta ei era vinovată şi pentru schimbările stării sale de spirit, că obezitatea i-a oprit menstruaţia şi că era posibil să devină infertilă. Tânăra s-a speriat şi a decis că este timpul să facă ceva.

A început o detoxifiere de fast food şi într-un an a pierdut deja peste 50kg, ajungând la mărimea 10.

Acum, Stephanie are 22 de ani şi este studentă la Medicină, pentru a deveni asistentă. „Oamenii trebuie să îşi dea seama că dacă mănâncă o mulţime de produse fast food sănătatea lor este în pericol. Aproape am pierdut şansa să devin mamă. Din fericire, am reuşit să mă schimb”, spune tânăra.