Detalii şocante în cazul crimei de la metrou. Cine este tânara ucisă în staţia de metrou Dristor

Apar noi detalii şocante în cazul tinerei ucise la metroul Dristor. Tânăra ucisă se numeşte Alina Ciucu, are 25 de ani şi este din Dolj. Femeie suspectată de comiterea crimei de la staţia de metrou Dristor 1 a fost reţinută pentru 24 de ore.

13 dec. 2017, 06:40
Detalii şocante în cazul crimei de la metrou. Cine este tânara ucisă în staţia de metrou Dristor

Tănăra în vârstă de 25 de ani, care şi-a pierdut viaţa marţi după ce a fost împinsă de o femeie în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor 1, se numeşte Alina Ciucu. Fata a fost crescută în comuna Ostroveni din judeţul Dolj, de o mătuşă, ea provenind dintr-o familie cu posibilităţi materiale reduse. A făcut şcoala generală în localitate şi liceul la Craiova, plecând în Bucureşti pentru facultate. În Capitală, fata locuia cu prietenul ei.

„Era o fată minunată, era cuminte! Ultima oară a venit astă vară acasă. Făcuse facultatea la Bucureşti şi îşi găsesie şi ea perechea acolo. Ce suflet avea criminala aia? Era atât de frumoasă…ca o actriţă. Aşa îi ziceam eu. Plecase de sărăcie de acasă. Muncea la un restaurant în Bucureşti. Îi cumpărarăm sicriu şi mama ei plecă cu fetele mele la Bucureşti să o recunoască şi să o aducă acasă., a declarat Mariana Ghigeanu, mătuşa Alinei Ciucu, pentru Cancan.ro

Citeşte şi: Tatăl tinerei ucise la metrou, primele declaraţii: „Nu este vina femeii care a împins-o”

Tânăra împinsă în faţa metroului a murit pe loc, iar criminala a plecat de la faţa locului ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că după ce ar fi fost împinsă în faţa metroului, tânăra de 25 de ani ar fi încercat să se ridice, însă a fost împiedicată şi lovită cu piciorul de agresoare. La audieri, suspecta nu şi-a recunoscut fapta, fiind incoerentă.

Deşi pe peron erau multe persoane, nimeni nu a mers după femeia care a împins-o pe fată în faţa metroului pentru a o opri, aceasta reuşind să plece. Anterior, suspecta ar fi încercat să ucidă o altă fată, o tânără în vârstă de 20 de ani, la staţia de metrou Costin Georgian. Fata a opus rezistenţă atunci când femeia a încercat să o împingă în faţa trenului şi a reuşit să fugă. Nu a mers imediat la poliţie, ci s-a dus acasa şi le-a povestit părinţilor. Ulterior, în stare de şoc, a depus o plângere.

Sesizarea a fost depusă în acelaşi timp în care o tânără de 25 de ani îşi pierdea viaţa, fiind împinsă de aceeaşi femeie, potrivit informaţiilor de la dosar.

Femeia suspectată de crimă a fost prinsă în zona Unirii din centrul Capitalei. Pe numele suspectei a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi urmează să fie trimisă în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. De asemenea, suspecta va fi expertizată psihiatric pentru a se vedea dacă avea discernământ în momentul comiterii gestului şocant.

Citeşte şi: Criminala de la metrou s-a recunoscut în imaginile de pe camere. Cine este autoarea omorului

Cercetările în acest caz sunt făcute de către Parchetul Tribunalului Bucureşti şi de Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. Trupul tinerei a fost dus la IML.

 Citeşte şi Crimă la metrou. O tânără de 25 de ani a murit după ce a fost împinsă de o femeie pe şine. Principala suspectă a fost reţinută