Tânăra violată din Vaslui are planuri mari: Vrea să-şi refacă viaţa şi să îşi cumpere casă din despăgubiri

Tânăra din Vaslui, violată de cei şapte agresori, începe să îşi refacă viaţă şi îşi face planuri. Din despăgubirile pe care le-a cerut violatorilor săi, fata vrea să îşi cumpere o casă.

26 aug. 2015, 10:29

Fata violată speră că judecătorii vor mări despăgubirile datorate de violatori, pentru a-şi putea cumpăra o casă, relatează România TV, care citează cancan.ro.

Iniţial, judecătorii stabiliseră ca agresorii să îi plătească fetei doar 50 de mii de lei, dar victima a contestat decizia.

Tânăra s-a gândit că nu va putea duce o viaţă liniştită în Văleni, din cauza violatorilor şi a părinţilor acestora, care sunt furioşi pentru că fiii lor au ajuns în închisoare. Raluca este hotărâtă să îşi ia o casă într-o altă localitate.

Citeşte şi Sentinţa Judecătoriei de condamnare a celor şapte violatori din Vaslui, contestată de procurori

Raluca speră să se descurce cu banii pentru despăgubiri la care au fost obligaţi violatorii de către instanţă, pentru a-şi cumpăra o locuinţă. Mai precis, Raluca şi-ar putea achiziţiona o garsonieră în Iaşi.

Fata vrea să se înscrie şi la facultate după ce va termina Bacalaureatul. Deocamdată, trebuie să termine şi probele scrise din cadrul acestui examen. Până acum, s-a descurcat foarte bine, trecând toate probele date.

Ea s-a înscris la Bacalaureat în sesiunea de toamnă, pentru că toată vara a trebuit să se prezinte în faţa justiţiei şi a autorităţilor judiciare pentru judecarea cazului de viol.