Tânărul care a hărţuit-o pe artista de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu a fost prins de poliție: „Mă suna la miezul nopţii, puneam telefonul pe silenţios şi dimineaţa găseam şi 200 de apeluri”

De ceva vreme, Mariana Ionescu Căpitănescu şi sora ei, Marcela Fota, sunt hărţuite de un fan al Marcelei. Artistele erau sunate de nenumărate ori pe zi de acest individ, ajungând să se teamă pentru siguranţa lor. Teroarea lor a luat, acum, sfârşit, hărţuitorul fiind reţinut de poliţie.

05 aug. 2022, 16:59

Bărbatul reţinut de poliţişti este un admirator înfocat al Marcelei Fota, care a încercat prin orice mijloc să obţină atenţia şi bunăvoinţa acesteia. Pe sora ei o hărţuia în scopul de a interveni pe lângă Marcela. Tot ce a obţinut, însă, a fost să le sperie atât de tare pe cele două, încât acestea au apelat la ajutorul poliţiei. Dacă, iniţial, poliţiştii le-au spus că nu au cum să le ajute pentru că nu au suficiente probe, iată că, în cele din urmă, hărţuitorul a fost reţinut.

Am trecut câteva luni printr-o perioadă foarte grea. Am tot avut telefonul ocupat de acest hărţuitor pentru că dorea să intre în legătură cu sora mea. Şi pentru că nu putea să intre cu ea, mă suna pe mine să-l pun în legătură cu ea. Eu nu puteam să fac acest lucru. După un timp, am apelat la Poliţia Dolj şi am făcut plângere, am fost ajutată de doi ofiţeri foarte inimoşi şi iată că de ieri nu mai sunt deranjată nici cu mesaje, nici cu apeluri care erau de la număr privat, deci nu-l puteam bloca. Nu l-a oprit nimic când mă apela, eu i-am mai dat la telefon şi pe soţul meu, şi pe băiatul meu. Mă suna la miezul nopţii, puneam telefonul pe silenţios şi dimineaţa găseam şi 200 de apeluri. Simţeam că sunt în pericol, dar acum sunt liniştită şi vreau să mulţumesc poliţiei Craiova„, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu la România TV.

Tânărul care a hărţuit-o pe artista de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu a fost reţinut

Sora Marianei Ionescu Căpitănescu a fost hărţuită ani buni de acest individ. Văzând că nu poate ajunge la ea, fanul nesăbuit a început să-i hărşuiască sora în speranţa că aceasta îşi va putea îndupleca sora să se întâlnească cu el.

Marcela are de ani de zile probleme cu acest individ. O suna să se vadă cu ea. Neștiind cine este sau numele lui, la un moment dat îi dădea pe alții la telefon, ba o prietenă. La un moment dat până și avocata a vorbit cu el. Până la urmă i-a blocat numărul. De o lună mă sună pe mine și eu, având în vedere că are mai multe numere de telefon, nu pot face față și uneori îi răspund. Numele lui este Nelu. Ne trimite mesaje în care ne jignește. Probabil că s-a îndrăgostit de ea.

Este ceva de groază ce poate să scrie acest om. Într-o zi m-a sunat de 200 de ori în 2 ore. Apelurile de la el sunt în permanență. Activitatea mea acum e să țin telefonul pe mod avion. Noi suntem într-un real pericol”, declara Mariana Ionescu Căpitănescu, la începutul lunii iulie, în cadrul emisiunii La Măruță.

Citeste si Mariana Ionescu Căpitănescu, mărturii teribile: „Am pierdut o sarcină chiar pe scena Festivalului Cerbul de Aur. Deşi mi s-a făcut rău, mi-am continuat recitalul”

Hărţuitorul le spusese celor două artiste că nu se teme de ce ar putea păţi pentru că ar avea deja un dosar penal.

Marcela este stresată. Poliția a zis că trebuie să le punem la dispoziție mai multe probe. (…) El a zis că nu e problemă, că el deja are dosar, iar dorința lui e să vorbească cu Marcela”, a mai explicat artista.

Citeste si Marcela Fota, tunsă la chelie din cauza păduchilor. Episodul rușinos pe care artista nu-l poate uita: „Mariana ne tundea”