Tânărul care a ieşit pe trapa limuzinei de lux, în Mamaia, a fost AMENDAT VIDEO

Un turist din Mamaia a fost filmat, în timp ce mergea cu limuzina ieşit aproape în totalitate pe trapa autoturismului. Într-un final, bărbatul a fost amendat.

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 06:02
Tânărul care a ieşit pe trapa limuzinei de lux, în Mamaia, a fost AMENDAT VIDEO

Tânărul a fost filmat de un şofer aflat în trafic. Mândru de maşina de lux cu care se plimbă, turistul iese aproape în totalitate pe trapă pentru a fi văzut, potrivit reporterntv.ro.

Cu toate acestea, teribilismul costă şi bărbatul a fost amendat cu 300 de lei. Poliţiştii au dat de urma tinerilor după ce imaginile cu teribilistul cocoţat pe capotă au apărut în presă. Amândoi au fost amendaţi, iar cea mai mare sancţiune a primit-o şoferul: 800 de lei. Prietenul său a mers minute bune pe maşină, cu toate că pe stradă erau poliţişti.

Citeşte şi DISTRACŢIE PERICULOASĂ. Mai mulţi tineri au ieşit pe trapa maşinii la 140 km/oră, pe Autostrada Soarelui FOTO

Merge în acest fel o bună bucată de drum şi în tot acest timp butonează un telefon. Nici nu se gândeşte că, la cea mai uşoară frână pusă de prietenul său aflat la volan, poate fi aruncat pe asfalt şi rănit grav.