Tânărul care a înjunghiat o fată de 17 ani va fi judecat în LIBERTATE

Tânărul din Argeş care şi-a înjunghiat fosta iubită cu cinci lovituri de cuţit s-a predat Poliţiei, dar după două ore de audieri bărbatul a fost lăsat să plece. El va fi cercetat în libertate pentru loviri şi alte violenţe, informează România TV.

RomaniaTV.net
23 apr. 2013, 19:37
Tânărul care a înjunghiat o fată de 17 ani va fi judecat în LIBERTATE

Bărbatul de 24 ani s-a prezentat singur în faţa poliţiştilor pentru a răspunde pentru fapta sa, după ce, iniţial, s-a ascuns de oamenii legii.

„Azi-noapte a stat pitit pe dig, pe malul Argeşului. Şi-a închis telefoanele, declară că a vrut chiar să se sinucidă. A luat legatura cu familia printr-un SMS, s-a predat, a vent împreună cu avocatul”, a declarat Dan Dinu, purtător de cuvânt Poliţia Argeş.

După ce suspectul a fost audiat, anchetatorii l-au lăsat să plece. „Mi-a spus că a fost un conflict spontan, care s-a soldat cu trei intepaturi de cutit, in niciun caz nu a fost tentativa de omor. A fugit pentru ca a intrat in panica, i-a fost teama”, a explicat avocatul suspectului, Bogdan Dorcea.

Totul s-a petrecut după ce eleva, mai mică cu şapte ani decât agresorul, i-a spus acestuia că nu vrea să se împace cu el. Fata a ajuns la spital cu mai multe tăieturi, dar starea ei este stabilă.