Tânărul care a lăsat însărcinată o fată de 11 ani, audiat de poliţişti

Tânărul în vârstă de 21 de ani care a lăsat însărcinată o fată de 11 ani din judeţul Constanţa este audiat de poliţişti, duminică, şi ar putea fi prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă, transmite  Mediafax.

RomaniaTV.net
08 ian. 2012, 12:15
Tânărul care a lăsat însărcinată o fată de 11 ani, audiat de poliţişti

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, Mihai Vasilescu, în vârstă de 21 de ani, din Cobadin, este audiat de către poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac, sub coordonarea procurorului de caz, iar la finalul audierilor ar putea fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Conform anchetatorilor, tânărul a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu fetiţa, dar a susţinut că acestea au fost consimţite.

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă după ce mama unei fetiţe de 11 ani, care este însărcinată în şase luni, a depus o plângere penală împotriva celui cu care copila a rămas însărcinată, un tânăr în vârstă de 21 de ani.

În urma cercetărilor a reieşit că tânărul, Mihai Vasilescu, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu minora în perioada iulie – decembrie 2011. Tânărul, care este prieten cu fratele fetei, a locuit în casa familiei fetiţei pe perioada verii. Ulterior, el a plecat în Botoşani, pentru muncă, dar a mai venit la prietenul său la sfârşit de săptămână şi a rămas peste noapte. Mama a aflat abia săptămâna aceasta că fiica ei de 11 ani este însărcinată şi a depus apoi plângere la poliţie.
Mihai Vasilescu este anchetat pentru întreținere de relaţii sexuale cu un minor.