Tânărul care, beat fiind şi fără permis, a lovit cu maşina doi adolescenţi a fost arestat

Tânărul de 19 ani care s-a urcat la volan deşi era băut şi nu are permis, apoi a lovit cu maşina doi adolescenţi în localitatea braşoveană Feldioara, fugind de la faţa locului, a fost arestat, miercuri, el fiind cercetat şi pentru furt deoarece furase maşina cu care a provocat accidentul.

RomaniaTV.net
18 sept. 2013, 11:37
Tânărul care, beat fiind şi fără permis, a lovit cu maşina doi adolescenţi a fost arestat

Potrivit procurorului Marian Chiriac de la Parchetul Judecătoriei Braşov, tânărul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, el fiind cercetat pentru cinci infracţiuni: conducere pe drumurile publice fără a avea permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea Poliţiei, conducere sub influenţa alcoolului şi două fapte de vătămare corporală din culpă.

Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, luni seară tânărul de 19 ani a băut împreună cu nişte amici, apoi a profitat de faptul că unul dintre prietenii săi a lăsat maşina cu cheile în contact şi s-a urcat la volanul autoturismului, deşi nu are permis de conducere.

În jurul orei 21.30, pe DN13, în localitatea Feldioara, tânărul a lovit doi adolescenţi, un băiat de 17 ani şi o fată de 16 ani, care mergeau pe marginea drumului.

Conform sursei citate, tânărul de 19 ani a abandonat apoi maşina şi a fugit de la locul accidentului, însă a fost prins de poliţişti după aproximativ o oră. La testarea cu aparatul etilotest s-a stabilit că acesta avea o alcoolemie de 0,84 la mie, fiind dus la spital pentru recoltare de probe biologice.

Cei doi adolescenţi accidentaţi au fost transportaţi cu două ambulanţe SMURD la Spitalul Judeţean Braşov. Potrivit medicilor, băiatul de 17 ani este în stare mai gravă.