Tânărul evadat de la Spitalul de Psihiatrie de la Grajduri a fost găsit pe raza localităţii UPDATE

Tânărul care în 2011 şi-a ucis mama şi bunica a evadat vineri seară din Spitalul de Psihiatrie Grajduri, aceasta fiind pentru a doua oară când reuşeşte să fugă, prima dată fiind la Spitalul Socola. Bărbatul a fost găsit sâmbătă, pe raza localităţii.

21 oct. 2017, 09:48
Tânărul evadat de la Spitalul de Psihiatrie de la Grajduri a fost găsit pe raza localităţii UPDATE

UPDATE: Potrivit Poliţiei, bărbatul a fost găsit şi a fost din nou internat. Cel care l-a găsit este un angajat al spitalului, care a chemat poliţia.

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), Silviu-Cătălin Tecuţă are 24 de ani, 1,70 metri înălţime, păr şaten tuns scurt, ochi căprui, ten măsliniu şi barbă, iar la momentul în care a fugit din spitalul de psihiatrie din Iaşi purta pantaloni negri şi o maletă neagră, informează news.ro.

Citeşte şi Un criminal periculos a fugit din spitalul din Câmpina

În lipsa tratamentului medicamentos, acesta poate deveni violent. Poliţiştii îi roagă pe cei care l-au văzut pe tânăr sau au informaţii care pot duce la găsirea lui să apeleze numărul unice de urgenţă 112 sau să se areseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Directorul Spitalului de Psihiatrie Grajduri, Victor Idricianu, afirmă că, în urma vizionrii imaginilor de pe camerele de supraveghere, a rezultat că în jurul orei 18.30, bărbatul s-a ascuns într-un spaţiu exterior pavilionului în care era internat.

Idricianu a reltat că absenţa acestuia a fost sesizată după aproximativ un sfert de oră, când pacienţilor li s-a dat masa de seară.

Din momentul constatării dispariţiei tânărului, în spital a fost constituită o celulă de criză, au fost anunţate autorităţile şi au început căutările.

Citeşte şi Criminal ROMÂN, EVADAT din ospiciu din Italia, prins de autorităţi în judeţul Hunedoara

Victor Idricianu a precizat că la Spitalul Grajduri ajung persoane condamnate definitiv.

Nu este pentru prima dată când Silviu Tecuţă reuşeşte să fugă.

Adevărul relata în ianuarie 2012 că tânărul a reuşit să evadeze de la Spitalul Socola după ce doi dintre infirmieri l-au luat din pavilionul unde era internat pentru a-i ajuta la transportarea hranei către pacienţi.

În 4 octombrie 2011, când avea 17 ani, el şi-a ucis mama şi bunica, sugrumându-le şi apoi înjunghiindu-le, iar expertiza psihiatrică a arătat că nu avea discernământ în momentul comiterii faptelor.