Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, dezvăluiri despre noaptea petrecută împreună cu actorul: „Ne-am împrietenit şi am hotărât să ieşim cu maşina mea. Nu a fost forţat”

Clujeanul care l-a filmat pe actorul Jean Claude Van Damme a făcut dezvăluiri despre noaptea petrecută împreună cu actorul american. Tânărul a povestit, totdată, cum a ajuns să-l ducă pe actor cu maşina.

22 iul. 2021, 09:59
Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, dezvăluiri despre noaptea petrecută împreună cu actorul: „Ne-am împrietenit şi am hotărât să ieşim cu maşina mea. Nu a fost forţat”

Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme se numeşte Gabor Ianku Strinfi şi a devenit celebru aproape peste noapte, după ce l-a determinat pe marele actor american să asculte manele. După ce filmarea a ajuns în spaţiul public, tânărul clujean a fost acuzat că i-a sctricat imaginea lui Van Damme. Prin urmare, Gabor a decis să prezinte exact situaţia.

Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme, dezvăluiri despre noaptea petrecută împreună cu actorul

M-am întâlnit cu celebritatea internațională. Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi mai ales să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel 6 de stele. Nu era nici K.O. de beat, nici ‘tras’. În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi până la urmă n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu”, a declarat Gabor Ianku Strinfi.

Citeste si Van Damme, filmat într-o maşină alături de mai mulţi români, în timp ce-l asculta pe Tzancă Uraganu. VIDEO

Van Damme nu era însoţit de bodyguarzi

Tânărul care l-a filmat pe Jean Claude Van Damme a precizat că actorul nu era însoţit de niciun bodyguard şi a acceptat să vină de bunăvoie în maşină cu el şi cu ceilalţi doi prieteni ai clujeanului. După o noapte în care toţi patru au băut şi s-au distrat, Van Damme a fost dus la hotelul de 6 stele la care era cazat de către Gabor Ianku.

Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze cineva. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot. Să vorbim și noi realitatea. Nu mai fiți și voi invidioși! A fost un respect reciproc. Ne-am simțit bine, am băut, ne-am distrat. L-am lăsat pe om la cazare lui și mi-am văzut de drum. Ne-am distrat de la 8 seara până la 9 dimineața, 10 chiar. Nu a fost cu lume după el, cu bodyguarzi după el, gândiți și voi logic”, a mai spus tânărul.

Citeste si Tzancă Uraganu, mesaj pentru Van Damme după ce actorul a fost filmat în timp ce îi asculta manelele VIDEO