Tânărul care şi-a decapitat iubita de 17 ani şi-a primit pedeapsa: 10 ani după gratii şi confiscarea toporului cu care a făcut crima

Tribunalul Prahova s-a pronunţat în dosarul în care Laurenţiu Marin, tânărul de 21 de ani, din Câmpina, care şi-a ucis cu bestialitate iubita de doar 17 ani a fost judecat pentru omor. Acesta va sta 10 ani după gratii şi va trebui să plătească daune morale în valoare de 10.000 de lei copilului pe care l-a lăsat fără mamă, scrie adevarul.ro.

RomaniaTV.net
07 mai 2020, 18:31
Tânărul care şi-a decapitat iubita de 17 ani şi-a primit pedeapsa: 10 ani după gratii şi confiscarea toporului cu care a făcut crima

De asemenea, criminalul a primit şi interdicţia de a ocupa o funcţie publică şi i s-a confiscat toporul cu care a săvârşit crima. Decizia Tribunalului Prahova nu este definitivă şi poate fi contestată la instanţa superioară.

Crima s-a petrecut la sfârşitul lunii septembrie 2019, în Plaiul Câmpinii, un cartier rău famat din comuna prahoveană Şotrile, localitate aflată la graniţa cu municipiul Câmpina. Victima avea 17 ani şi era mama unui băieţel. Cadavrul ei a fost descoperit în casa iubitului său, la scurt timp de la crimă.

Citeşte şi Celebrul Spartacus din Rahova rămâne în arest

Echipajul de pe Ambulanţă care a intervenit atunci pentru a acorda ajutor victimei a rămas şocat la vedera rănilor de pe trupul acesteia. Adolescenta fusese ciuruită şi aproape decapitată, scrie sursa citată.

Arma crimei a fost un topor cu care bărbatul i-a tăiat gâtul iubitei sale. Tânărul a mai avut o tentativă de a-şi omorî iubita, în primăvara anului 2019. A înjunghiat-o, dar fata a scăpat cu viaţă.

La prima tentativă de omor, bărbatul a fost lăsat în libertate de către procurorul de caz, fiind emis doar un ordin de protecţie, pe care agresorul l-a ignorat. Între timp, în ciuda abuzurilor fizice la care a supus-o, adolescenta s-a întors la iubitul ei.

A doua oară, însă, tânărul a reuşit să-şi ducă planul până la capăt. După ce a ucis-o, criminalul a fugit de acasă, dar a fost prins la câteva ore de la omor şi încarcerat la Penitenciarul din Mărgineni, judeţul Dâmboviţa.