Tânărul din Iaşi evadat de la postul de poliţie Urziceni, căutat de peste 100 de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă şi elicopter

Infractorul evadat din Urziceni în urmă cu trei zile terorizează oamenii dintr-o localitate aflată în apropiere. Suspectul a fost surprins chiar și de camerele de supraveghere dintr-un sat, la puțin timp după ce a încercat să intre în casă peste o femeie singură. Localnicii au încercat să-l prindă, dar individul a reușit să fugă și a lovit un tânăr care încerca să-l captureze. Peste o sută de polițiști, jandarmi și localnici îl caută cu câini de urmă și elicoptere.

27 aug. 2021, 15:56
Tânărul din Iaşi evadat de la postul de poliţie Urziceni, căutat de peste 100 de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă şi elicopter

Peste 100 de poliţişti şi jandarmi îl caută pe tânărul de 18 ani, evadat în urmă cu trei zile de la postul de poliţie Urziceni. În zonă au fost aduşi şi câini de urmă şi un elicopter care survolează în cautarea tânărului.

„Peste 100 de poliţişti şi jandarmi cu câini de urmă au fost mobilizaţi la Valea Măcrişului în vederea identificării tânărului care e evadat la 24 august, fiind constituite echipe de căutare si filtre rutiere. De asemenea, Inspectoratul General de Aviaţie al ministerului asigură sprijinul aerian, un elicopter survolând zona”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa, Andreea Loghin.

Ştefan Petronel Boancă a evadat pe data de 24 august din arestul postului de poliţie Urziceni, unde fusese adus la audieri alături de un alt tânăr, fiind în arest preventiv pentru furt calificat şi conducere fără permis.

Ştefan Petronel Boancă era suspectat că a furat o masină din Buzău şi a ajuns cu ea în Iasi unde a provocat un accident, iar apoi a fugit de la locul faptei.

Tânărul a evadat pe geamul de la toaleta din sediul secției de poliție.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 17,30, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni au efectuat activităţi de cercetare penală într-un dosar penal privind doi tineri, de 17 şi 18 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi conducere fără permis, ambii aflaţi în stare de arest preventiv. În timpul cercetărilor, tânărul de 18 ani, din judeţul Iaşi, în timp ce se afla în grupul sanitar din cadrul Poliţiei Municipiului Urziceni, a evadat de sub escortă, părăsind clădirea pe geamul exterior.

Persoana în cauză are următoarele semnalmente: 1,80 m înălțime,  păr brunet, scurt, ochi căprui, ten deschis la culoare.  În momentul evadării tânărul era îmbrăcat cu un tricou negru cu inscripții albe, blugi negri și adidași albi, fără șireturi,”, a transmis în urmă cu trei zile IPJ Ialomiţa.

Citeşte şi: Un deţinut care a evadat în 2019, prins în timp ce fura dintr-o clădire de birouri din Capitală