Tânărul din Mureş care şi-a ucis copilul, după care s-a spânzurat, a lăsat două bilete de adio

Bărbatul care şi-a ucis copilul de un an şi şapte luni, după care s-a spânzurat, a lăsat două bilete de adio, unul către mama sa şi altul către soţie, explicând că a recurs la acest gest întrucât soţia sa a plecat de mai multe ori de acasă.

RomaniaTV.net
21 feb. 2012, 15:11
Tânărul din Mureş care şi-a ucis copilul, după care s-a spânzurat, a lăsat două bilete de adio

„În urma cercetării de la faţa locului s-au găsit două bilete de adio, din care rezultă că fapta a avut loc pe fondul unei situaţii de conflict, în urma părăsirii repetate, de către soţie, a domiciliului. Unul este adresat soţiei şi altul mamei sale”, a spus purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, Angela Barbu.

El a afirmat că procurorii au primit şi rezultatele autopsiilor, din care reiese că ambii au avut o moarte violentă, prin asfixie mecanică, neexistând alte urme pe corp.

Tânărul de 25 de ani şi copilul acestuia, în vârstă de un an şi şapte luni, au fost găsiţi, luni, spânzuraţi în casă de către un vecin, care a alertat imediat Poliţia. În momentul producerii tragediei mama copilului nu era acasă.

Anchetatorii presupun că bărbatul şi-a spânzurat fiul, după care s-a spânzurat şi el şi că s-a deschis o anchetă, cercetările fiind preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş.