Tânărul dispărut în mare a fost GĂSIT MORT în staţiunea Mamaia. Corpul lui a fost adus la mal de valuri

Trupul unui tânăr dispărut în urmă cu aproape două săptămâni şi căutat de scafandri a fost găsit duminică pe malul Mării Negre, în staţiunea Mamaia.

RomaniaTV.net
27 apr. 2014, 13:37
Tânărul dispărut în mare a fost GĂSIT MORT în staţiunea Mamaia. Corpul lui a fost adus la mal de valuri

O escapadă la mare s-a transformat într-o tragedie pentru trei tineri. Un tânăr de 26 de ani, un baimarean care era student in Bucuresti, a intrat în apă să înoate, dar după câteva minute a dispărut. Îngroziţi, prietenii lui au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Scafandrii şi salvamarii l-au căutat până la lăsarea întunericului, însă nu l-au găsit. Potrivit Agerpres, duminică corpul neînsufleţit al băiatului a fost adus de valuri la ţărm fiind văzut de un cetăţean care a alertat autorităţile sunând la numărul unic de urgenţe 112. Poliţiştii desfăşoară cercetări la faţa locului.

Tragedia s-a întâmplat la Mamaia. Andrei Bălan nu ajunsese până acum pe litoralul românesc. Cum a văzut marea a şi sărit să facă o baie, însă imediat a dispărut.

Vezi: Imagini cutremurătoare cu tânărul dispărut în mare. Vezi momentul în care băiatul se aruncă în apă

Duminică, trupul unui alt tânăr, cu vârsta de cel mult 30 de ani, a fost scos de lucrători ai ISU din apele canalului Dunăre – Marea Neagră, în apropierea localităţii Poarta Albă. Cercetările în acest caz sunt în derulare pentru identificarea victimei şi stabilirea împrejurărilor în care bărbatul şi-a pierdut viaţa.