Tânărul SNOPIT ÎN BĂTAIE de angajaţii unei firme de pază, la concertul Cargo, AMENDAT

Tânărul călcat în picioare de angajații unei firme de pază la concertul Cargo, duminică seară, a încasat o amendă de 200 de lei. De asemenea, alți doi tineri aflați la fața locului au primit câte o amendă de 200 de lei fiecare.

18 iun. 2014, 06:37
Tânărul SNOPIT ÎN BĂTAIE de angajaţii unei firme de pază, la concertul Cargo, AMENDAT

Băiatul care a fost bătut de agenţii unei firme de pază şi alţi doi tineri care au luat parte la concertul Cargo din Timişoara și-au recunoscut vinovăția și nu au reclamat faptul că ar fi fost agresați, potrivit tion.ro.

Duminică, 15 iunie, în timpul desfăşurării „Serbărilor Timişoreana” din Timişoara, în jurul orei 21.35, trei persoane de sex masculin au fost conduse la echipajul de jandarmi de către agenţii firmei de pază care asigurau ordinea în zona scenei, pentru că au provocat o încăierare. Cei trei şi-au recunoscut vinovăţia şi nu au reclamat faptul că ar fi fost agresaţi. Aceştia au fost sancţionaţi contravenţional, conform Legii nr. 61 din 1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, republicată, art. 2, pct. 24 (provocare şi participare la scandal) cu amendă de 200 lei fiecare (suma minimă prevăzută de lege)„, se arată într-un comunicat emis de Jandarmerie.

Citeşte şi: REACŢIA trupei Cargo după BĂTAIA de la concertul susţinut la Timişoara