Taner Savut, directorul sportiv al clubului Hatayspor, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia

Clubul Hatayspor a anunțat că directorul sportiv Taner Savut a fost găsit mort sub ruine. Acesta era prins sub dărâmături alături de ghanezul Christian Atsu.
Alina Costache
21 feb. 2023, 16:31
Taner Savut, directorul sportiv al clubului Hatayspor, a fost găsit mort sub dărâmăturile din Turcia
Taner Savut, directorul sportiv al Hatayspor, a fost găsit mort sub dărâmături

Marți, clubul sportiv turc Hatayspor a anunțat că directoeul sportiv Taner Savut a fost găsit fărăr viață sub dărâmături. Acesta a fost prins sub ruine alături de Christian Atsu, găsit mort săptămâna trecută.

„Suntem profund întristați de pierderea directorului nostru sportiv Taner Savut. Fie ca Allah Atotputernic să-l aibă în pază. Transmitem condoleanțe familiei sale. Nu te vom uita Taner. Odihnește-te în pace. Vei fi mereu în inima noastră”, a transmis clubul turc.

Citește și: Tragedie în fotbal: corpul lui Christian Atsu a fost găsit sub dărâmăturile din Turcia. Fotbalistul trebuia să plece cu doar câteva ore înaintea cutremurelor, dar un eveniment fericit l-a întors din drum

Conform presei turce, Taner Savut a fist identificat după efectuarea unui test ADN, fiind confundat cu un alt bărbat decedat.

Hatayspor a pierdut șapte membri după cutremur, pe lângă Atsu și Savut, doi jucători de la U-14 și U-15 pierzându-și viața.

Christian Atsu, găsit mort sub dărâmături

Christian Atsu, fost jucător la Chelsea şi Newcastle, în vârstă de 31 de ani, se afla sub dărâmăturile Ronesans Residence, un ansamblu de 12 etaje care s-a prăbuşit în urma cutremurelor ce au lovit Turcia pe 6 februarie.

Corpul neînsufleţit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. Îi scoatem acum şi  lucrurile. I-a fost găsit şi telefonul”, a declarat agentul său, Murat Uzunmehmet.

Ambasada Ghanei în Turcia şi Federaţia ghaneză de fotbal au asigurat iniţial că atacantul a fost găsit în viaţă, dar ulterior s-a dovedit că această informaţie este falsă.

Citește și: Povestea cutremurătoare a lui Mustafa, bărbatul care a stat 11 zile sub ruine în Turcia: „Nu am crezut niciodată că voi ieși”

Constructorul ansamblului de lux transformat în ruină, unde se presupune că sunt îngropate 800 de persoane, a fost arestat săptămâna trecută când încerca să părăsească Turcia.

Destinul tragic al lui Atsu ar fi putut fi evitat, dar tocmai pasiunea pentru fotbal a fost cea care, se pare, i-a adus sfârşitul.

Fatih Ilek, manager la Hatayspor, a declarat că Atsu avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seisme, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci.

Spynews
Cum arată casa prezentatorului de la Insula Iubirii. Radu Vâlcan și Adela Popescu au finisaje premium și au dat pe o baterie de baie 8000 de lei
Bzi.ro
Anca Țurcașiu a făcut furori, în costum de baie, pe Instagram! La 54 de ani, artista arată impecabil!
Fanatik.ro
Afacerea inedită cu care un român simplu a dat lovitura după ce a renunțat la porumb și cartofi. A cultivat fructe, un singur kilogram se vinde și cu 70 de lei
Capital.ro
Se acordă gratuit pentru proprietarii de teren din România. Au extins lista. Lege nouă din 24 iulie
Playtech.ro
Ce acte îți trebuie pentru a pleca în vacanță pe un vas de croazieră
DailyBusiness
Sute de frigărui din carne de câine, scoase la vânzare. Ofițerii de ordine publică au intervenit de URGENȚĂ
Adevarul
Mărturii despre brigada rusă care a fost poreclită „Triunghiul Bermudelor”: „Săracul, a nimerit în cea mai mortală unitate”
Spynews
Am aflat cine este noul iubit milionar al Emei Uta! Și-au dat întâlnire în mare secret la Mykonos | EXCLUSIV
Spynews
Bella Santiago a fost jefuită! Hoții i-au furat banii strânși în câteva luni. Artista a povestit totul, la Știrile Antena Stars |VIDEO
Evz.ro
Tragedia prin care trece Dan Diaconescu. Dumnezeu să te odihnească!
Ego.ro
Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO
Prosport.ro
FOTO. Ioana Tamaș, apariție incendiară în costum de baie. Imaigni hot cu soția lui Gabi Tamaș în Bali
wowbiz.ro
Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."
Cancan.ro
Scenariu HALUCINANT: Andrei Versace, ucis din cauza unui politician?! Fratele lui face dezvăluiri bizare: „Sunt foarte multe ipoteze”
Playsport.ro
Ce i-a făcut Ianis Hagi proaspetei sale soții, pe scările bisericii, imediat după slujbă. Toată lumea a început să aplaude
kanald.ro
Cutremur vineri seara, în România! Ce magnitudine a avut seismul și unde s-a resimțit
Capital.ro
Ungurii au făcut anunțul chiar în România. Ungaria vrea un acord istoric: Am întins mâna
StirileBZI
Izvorul „Elixirul vieții”, secretul nemuririi descoperit de Ceaușescu! Cea mai pură apă din lume!
Prosport.ro
FOTO. Aza Gabriela, apariție spectaculoasă în plină vară! Cum s-a afișat cântăreața
stirilekanald.ro
'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave
substantial.ro
Președintele Klaus Iohannis la recepția organizată de Emmanuel Macron pentru deschiderea Jocurilor Olimpice de la Paris 2024
MediaFlux
CÂT ne COSTĂ VECHIMEA la PENSIE. Calcule pentru UN AN
Shtiu.ro
Care este țara europeană cu cei mai mulți țigani? Nu, nu e România!