Tania Budi, dezvăluiri fără perdea. De ce nu și-a găsit perechea nici până la 55 de ani: „Ori îi atrag sub formă de trofeu, ori îi resping”

Tania Budi a vorbit recent despre viața ei personală și a dezvăluit motivul pentru care nu găsește un partener care să i se potrivească.

02 oct. 2023, 13:43
Tania Budi, dezvăluiri fără perdea. De ce nu și-a găsit perechea nici până la 55 de ani: „Ori îi atrag sub formă de trofeu, ori îi resping”

Tania Budi, ajunsă la 55 de ani, a fost mereu una dintre cele mai curtate femei din showbizul românesc. Cu toate acestea, nici acum nu și-a găsit perechea.

Citește și Pe ce își cheltuie Bianca Drăgușanu, zilnic, banii. Nu se poate abține: „Investesc în starea mea de bine!”

Tania Budi a dezvăluit că mulți dintre bărbații care au trecut prin viața ei o priveau ca pe un trofeu. Mai mult, aceștia ar fi mimat sentimentele pentru ea doar pentru a o avea.

”Oh, da (nr. a inhibat bărbați)! Ori îi atrag sub formă de trofeu, ori îi resping, pentru că le e frică. Nu se cred în stare să se apropie de mine. Cam 80% dintre bărbații cu care am interacționat au fost ori de o parte, ori de cealaltă. Ba da (nr. e ciudat să privești femeile ca pe un trofeu), dar până la urmă sunt alegerile noastre și dacă fac alegeri bune, înseamnă că eu îi văd pe oamenii ăștia care nu trebuie să intre în viața mea.Ne salutăm, dar nu mai dau voie. Poate că n-am avut mintea asta dintotdeauna și poate că m-au păcălit în sensul ăsta. Că păreau foarte îndrăgostiți și ori urmăreau trofeul, ori erau inhibați și voiau să-și demonstreze lor ceva”, a spus Tania Budi, conform Cancan.

Citește și Marius Elisei, gesturi tandre în public cu noua iubită. Cum a fost surprins fostul soţ al Oanei Roman

Tania Budi a mai spus că a recunoscătoare că nu e cunoscut niciodată sentimentele de frustrare și invidie.

„Complimentele sunt întotdeauna binevenite, dar mai greu este să le gestionez. După atâția ani de complimente, nu știu încă să le gestionez foarte bine, nu știu ce să răspund, spun că le mulțumesc, mă mai fâstâcesc, un pic mă rușinez, dar îmi place.

Am avut un noroc de la Dumnezeu, nu am cunoscut niciodată două sentimente: frustrare și invidie. Sunt două sentimente asemănătoare, dar am crescut cu educație. Mama mea, un om bun, iubitor de oameni, iar tata era mai impulsiv, dar nu un om rău și am crescut cu o educație mișto. Nu am avut neapărat încredere de sine, asta mi-a cam lipsit, dar nu am avut răutăți, invidii și frustrări. Am știut tot timpul că eu pot orice!”, a mărturisit Tania Budi, pentru playtech.ro.