Tania Budi iubeşte ca la 20 de ani. Primele declaraţii despre partenerul ei: „Are exact jumătate din vârsta mea, eu am 52 de ani”

Tania Budi nu doar că arată mult mai tânără decât vârsta pe care o are în buletin, ci şi trăieşte ca la 20 de ani. Blondina este extrem de fericită alături de partenerul ei, care are 26 de ani, jumătatea din vârsta sa. Sunt împreună de mai bine de doi ani şi se iubesc foarte mult.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 10:11
Tania Budi iubeşte ca la 20 de ani. Primele declaraţii despre partenerul ei: „Are exact jumătate din vârsta mea, eu am 52 de ani”

Suntem împreună de peste doi ani. Datorită lui m-am apucat de sport, în fiecare alerg, merg la pilates. A contat foarte mult, pe lângă faptul că îţi dă un tonus fizic extraordinar, te ajută şi mental. Niște prieteni comuni ne-au făcut cunoștință, de Revelion.

A doua oară ne-am văzut la scurt timp după, pentru că amândoi ne doream să ne revedem. Și de atunci am rămas împreună. Este, din toate punctele de vedere, jumătatea mea. Are exact jumătate din vârsta mea, dar avem un stil de viaţă atât de asemănător, o gândire la fel’, a spus Tania Budi în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

Citeşte şi: Tania Budi se pregăteşte de vară cu tratamentul Dracula. Efectele sunt miraculoase

„În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti”

Blonda spune că nu a apelat, până acum, la medicii esteticieni, iar aspectul său de invidiat se datorează unei alimentații sănătoase și unui stil de viață din care nu lipsesc sportul și gândirea pozitivă.

Încă n-am ajuns la injecţii sau la operaţii, totuşi există nişte metode de întreţinere şi prevenire fantastice. În ziua de azi, dacă vrei, poţi să nu mai îmbătrâneşti. Eu mănânc foarte sănătos, iar dacă încep să mă duc şi la sport, atunci chiar că mai încep o facultate peste cinci ani! Cam acesta este spiritul meu acum”, spunea Tania.

Citeşte şi: Cum arată Tania Budi fără niciun un strop de machiaj pe faţă

„Am zis că vreau o meserie de femeie, în care să am grijă de mine”

Mereu a fost o femeie activă și a vrut să învețe cât mai multe lucruri. A fost studentă la Matematică și Jurnalism, iar apoi a decis să se îndrepte spre televiziune. „Am zis că vreau o meserie de femeie, în care să am grijă de mine, în care să nu mă trezesc dimineaţa la 7.00 ca să mă duc la serviciu. Şi uite-aşa, din aproape-n aproape, am ajuns la televiziune”, a povestit ea.

Citeşte şi: Tania Budi, fără inhibiţii. De ce preferă bărbaţii mai tineri şi ce spune despre filmele porno