Târg de nunţi cu surprize la Romexpo: Nunta spectacol este în vogă VIDEO

Târgurile de nunţi se întrec în cele mai bune oferte de organizare a marelui eveniment. Rochii de mireasă la 900 de lei, aranjamente de sală spectaculoase şi show-uri pentru invitaţi vă aşteaptă weekendul acesta la Romexpo. De asemenea, vă puteţi surprinde invitaţii cu un cooking show. Bucătarii vor găti chiar în faţa invitaţilor.

RomaniaTV.net
25 feb. 2012, 16:04
Târg de nunţi cu surprize la Romexpo: Nunta spectacol este în vogă VIDEO

Pentru nonconformişti, organizatorii au venit cu o propunere care transformă întreaga nuntă. Atenţie, însă, pentru o astfel de nuntă, e nevoie de repetiţii. Este vorba despre nunta spectacol care este cel mai nou şi cel mai în vogă concept în materie de nunţi de anul acesta. Evenimentul va fi transformat într-un adevărat spectacol, cu actori, decor, lumină şi toate cele necesare.

Spre exemplu, clasicul moment al valsului mirilor este acum transformat într-o adevărată scenetă. Apare o băncuţă pe care stă mireasa cu un reflector care să pună în lumină întrega scenă, după care un povestitor relatează modul în care cei doi miri s-au cunoscut.

„Nunta poate deveni un platou de filmare.Şi am să dau bucăţică acum dintr-un concept la care deja lucrăm, tema este „Pe aripile vântului”. Nunta este sub formă de platou de filmare, la intrare se fac afişe, sunt şi mărturiile pe care le primesc invitaţii cu cele două roluri principale”, a declarat pentru România TV Vasile Calofir, actor.

Dacă doriţi să vă surprindeţi invitaţii, puteţi înlocui momentele clasice, de dans şi artificii, cu un cooking show.

Nu lipsesc însă nici reducerile la rochiile de mireasă de anul acesta. Spre exemplu, sunt reduceri de la 1.000 de euro la 900 de lei.

Dacă doriţi să vedeţi ce alte noutăţi vă pot completa nunta în 2012 mai puteţi merge la Târgul Miresei şi duminică, în intervalul orar 10.00 – 19.00.