Târgul Cadourilor de Crăciun, până pe 23 decembrie, la Sala Dalles

Peste 80 de expozanţi din toată ţara se vor întrece în oferte şi cadouri la cea de-a XX-a ediţie a Târgului Cadourilor de Crăciun de la Sala Dalles, din Capitală, care se va desfăşura până în seara zilei de 23 decembrie, informează organizatorii într-un comunicat transmis AGERPRES.

04 dec. 2014, 12:21
Târgul Cadourilor de Crăciun, până pe 23 decembrie, la Sala Dalles

Cu un program zilnic de la ora 10.00 la ora 20.00 şi cu intrare liberă, târgul le va avea ca invitate speciale pe actriţele Adela Popescu şi Dana Rogoz, care vor expune produse create sau inspirate de ele.

Brăduţi în miniatură plantaţi în ghivece şi oferiţi într-un ambalaj personalizat din hârtie ecologică sau săculeţi de iută însoţiţi de un mesaj original, globuri de sticlă pictate manual, ornamente din lemn care reprezintă modele vechi de peste 100 ani, decoraţiuni eco parfumate din anason sau scorţişoară, coroniţe în brad sau măceşe, decoraţiuni inedite de sezon sunt câteva dintre ofertele pentru vizitatori.

La acestea se adaugă dulciuri din ciocolată belgiană în forme atractive de căsuţe, brazi cu broderii, castele, fulgi de zăpadă, delicatese siciliene din pasta de marţipan, fructe şi sâmburi traşi în ciocolată, căsuţele din turtă dulce, cozonaci şi plăcinte, torturi în miniatură şi brioşe frumos decorate ori ceaiuri aromate.

La târg vor fi şi designeri vestimentari, standuri cu bijuterii unicat realizate manual, cu produse cosmetice bio, game variate de cosmetice naturale din Germania, Anglia, Franţa şi chiar şi din Orientul Îndepărtat.

Citeşte şi CRACIUN 2014: Cum să fii un Moş Crăciun veritabil anul acesta