Târgul de Crăciun de la Vaslui se închide chiar în Ajunul Crăciunului. Motivul pentru care municipalitatea a luat această decizie

Vasluiul este, probabil, singurul oraş din țară în care Târgul de Crăciun se închide chiar pe 24 decembrie, în Ajun de Crăciun. Primarul spune că aceasta decizie a fost şuată de comercianţi, care vor să petreacă Sărbătoarea Nalterii Domnului în sânul familiei.

15 dec. 2021, 21:30
Târgul de Crăciun de la Vaslui se închide chiar în Ajunul Crăciunului. Motivul pentru care municipalitatea a luat această decizie

Târgul de Crăciun de la Vaslui se desfăşoară, astfel, în perioada 17- 24 decembrie. Se pare că acesta nu este primul an în care acesta se încheie chiar în Ajun de Crăciun.

Primarul Vasile Pavăl spune că această situaţie a fost generată de comercianţi, care nu vor să-şi petreacă Crăciunul muncind, ci alături de cei dragi, informează Vremea Nouă,

În aceste condiții, vasluienii vor merge, cel mai probabil, la Iaşi sau în alte orașe învecinate pentru a se bucura de un târg de Crăciun, mai scrie sursa citată.

Târgul de Crăciun de la Vaslui

Târgul de Crăciun de la Craiova, în topul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa

Pe de altă parte, însă, oltenii fac în ciuda moldovenilor şi se laudă cu cel mai frumos Târg de Crăciun. Este vorba despre Târgul de Crăciun de la Craiova, preluat în clasamentul celor mai frumoase piețe de Crăciun din Europa, conform selecției întocmite de EuropeanBestDestinations.com.

Citeste si Nicușor Dan, numit de TSD ”Grinch-ul Capitalei”: Primarul care ne-a furat Crăciunul. Unde ați mai văzut taxă de intrare într-un târg de Crăciun?

Printre cele mai vizitate website-uri dedicate turismului din Europa, European Best Destinations a selectat cele mai frumoase destinații de Crăciun pentru 2021-2022 și a dat start votării, iar Craiova se află pe listă.

Primarul muncipiului, Olguța Vasilescu, a postat la rândul ei un îndemn la vot pentru Târgul de Crăciun de la Craiova: „Votează Craiova! Până pe 10 decembrie, la fiecare 24 de ore! Și spune și altora!

Citeste si Târgurile de Crăciun unde trebuie să mergi măcar o dată în viață! Iată cele mai spectaculoase evenimente pe care le puteți vizita în Europa!