Târgul de Crăciun din Craiova, desemnat al doilea cel mai frumos târg din Europa. Unde se află cel de pe primul loc

Târgul de Crăciun e al doilea cel mai frumos târg din Europa, după cel din Budapesta, conform europeanbestdestinations.com.

07 dec. 2023, 19:54
Târgul de Crăciun din Craiova, desemnat al doilea cel mai frumos târg din Europa. Unde se află cel de pe primul loc

Târgul de Crăciun din Craiova a primit de patru ori consecutiv premierul pentru unul dintre cele mai bune târguri de Crăciun din Europa. Anul acesta a fost pus pe locul doi, după cel din Budapesta.

„Cu un program cultural de excepţie, divertisment pentru cei mici şi cei mari, un patinoar clasat printre cele mai frumoase patinoare din Europa, uimitoarele căsuţe de Crăciun care fac din Craiova cea mai magică Piaţă de Crăciun din Europa, un brad de Crăciun original căruia i-aţi acordat titlul de Cel mai frumos brad de Crăciun din Europa şi printre cele mai frumoase luminiţe de Crăciun din Europa, Craiova vă oferă tot ce e mai bun de Crăciun într-o atmosferă de familie”, potrivit europeanbestdestinations.com.

Citește și Salariile bugetarilor se majorează diferit de la 1 ianuarie. Ce bugetari primesc 20% în plus în 2024. Alte beneficii extrasalariale se îngheaţă sau se taie!

Craiova a fost catalogată ca fiind „o destinaţie pe tot parcursul anului”, iar de Crăciun este „pur şi simplu spectaculoasă”.

„Aici veţi regăsi magia basmului lui Hans Christian Andersen – Regina Zăpezii – tema ediţiei din acest an, concerte, ateliere de creaţie ale lui Moş Crăciun, cea mai înaltă roată mare din România şi standuri de mâncare cu preparate tradiţionale româneşti delicioase”, conform platformei citate.

Primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a pus o imagine pe Facebook în care arată ce reacție a avut ea și echipa ei când au văzut rezultatul.

„Reacţia noastră când am aflat ca Târgul de Crăciun din Craiova a fost votat a doua cea mai frumoasă destinaţie de sărbători din Europa. Mulţumim tuturor celor care aţi făcut posibil acest lucru prin votul dvs.”, spune edilul.

Citește și Cod rutier 2024. Ar putea creşte punctul de amendă, nepurtarea centurii te lasă cu 990 de lei mai puţin pe card