Târgul de Turism al României. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de o VACANŢĂ la preţul de 1 EURO

Cine vrea o vacanţă de vară ieftină, dar frumoasă poate să-şi încerce norocul la Târgul de Turism care are loc zilele acestea la Romexpo. Norocoşii se pot alege în cadrul evenimentului cu o vacanţă la preţul de 1 euro. 

26 feb. 2016, 11:33
Târgul de Turism al României. Ce trebuie să faci ca să beneficiezi de o VACANŢĂ la preţul de 1 EURO

Peste 280 de participanţi din 15 ţări se bat în oferte care mai de care mai interesante la Târgul de Turism, informează România TV. Nu numai agenţiile turistice din ţară îi invită în vacanţă pe români, ci şi agenţii venite din Grecia şi Turcia.  

Citeşte şi Românii se iubesc cel mai mult pe Valea Prahovei şi în capitalele europene de Sf. Valentin. Vezi preţuri la vacanţe

Concedii la preţul de un euro, sate româneşti de vacanţă pe plajele Greciei şi reduceri de până la 60%, sunt doar câteva dintre ofertele de care pot beneficia turiştii români care îşi planifică de pe acum vacanţa de vară, scrie antena3.ro.

În topul destinaţiilor preferate rămân Grecia şi Turcia. Ofertele sunt valabile doar pentru perioada Târgului de Turism al României, care are loc la Romexpo până duminică. Pentru rezervări, turiştii pot plăti 25 de euro acum, iar restul banilor pot fi daţi în rate până la momentul plecării în vacanţă.

Românii încearcă să îi convingă pe români să cumpere pachete turistice în ţară apelând la nume grele din folclorul românesc. „Românii trebuie să cumpere pachete turistice în ţară pentru că avem o ţară frumoasă, e binecuvântată de bunul Dumnezeu”, a spus Gheorghe Turda, prezent la deschiderea târgului de turism, adăugând că străinii nu vin la noi în ţară pentru că nu se face publicitate, nici în ţară, nici în străinătate. 

Târgul de Turism al României are loc între 25-28 februarie, în pavilioanele C1-C6, în incinta Romexpo, iar intrarea costă 10 lei de persoană.