Târgul pentru animăluţe, Pet Expo, a început vineri, în Capitală

Târgul pentru animăluţe, Pet Expo 2012, a început vineri, în Bucureşti, la Romexpo. Iubitorii de animale vor găsi atât produse şi servicii dedicate prietenilor necuvântători, cât şi diverse concursuri şi activităţi amuzante. În plus, cine doreşte un animăluţ de companie, va putea adopta de la asociaţiile pentru protecţia animalelor.

RomaniaTV.net
22 iun. 2012, 11:05
Târgul pentru animăluţe, Pet Expo, a început vineri, în Capitală

La Pet Expo sunt acoperite toate tipurile de animale de companie, de la căţei, la pisici, la rozătoare, broscuţe, papagali sau chiar reptile. Cele mai importante companii oferă produse pentru animăluţe, precum şi diverse servicii pentru ele, de la dresaj, la cosmetică şi hotel.

Dacă aveţi un animăluţ, sunteţi aşteptaţi cu el la târg, întrucât vor exista numeroase concursuri şi jocuri pentru el, printre care un traseu cu obstacole, concursul „Cel mai mâncăcios căţel”, demonstraţii de dresaj, prezentări de modă cu căţei şi pisici şi demonstraţii de tuns.

La Pet Expo sunt şi expoziţii de animale, precum porcuşori de Guineea, păsări exotice şi animale mici, dar şi de acvarii, câini sau pisici.

Iar dacă eşti în căutarea unui animăluţ de companie şi dacă vrei să salvezi un sufleţel, poţi adopta de la asociaţiile de protecţia animalelor: Asociaţia Robi, Cuţu-Cuţu, Asociaţia A Doua Şansă, Red Panda şi Federaţia pentru Protecţia Animalelor şi a Mediului. Va fi prezentă, de asemenea, şi asociaţia Hemopet, prima bancă de sânge pentru animale din România.

Pet Expo 2012 are loc la Romexpo, pavilionul C1, în Capitală, în perioada 22-24 iunie. Vineri şi sâmbătă, târgul este deschis între orele 10-18, iar duminică, între 10-16. Biletul de intrare costă 10 lei pentru adulţi, şi 2 lei pentru copii/elevi.