Tăriceanu: Cîţu s-a împrumutat din nou cu 3,3 MILIARDE de dolari. Să nu ne trezim că ajung toţi prin conturile firmelor de casă ale PNL

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, îi cere explicaţii lui Florin Cîţu, ministrul Finanţelor, despre motivul pentru care România s-a împrumutat din nou cu 3,3 miliarde de dolari. Fostul premier susţine că "aceşti bani nu se văd nici în economie" şi "nici în lupta cu coronavirusul, unde nu reușesc să cumpere măștile pentru familiile vulnerabile".

RomaniaTV.net
15 iul. 2020, 09:32
Tăriceanu: Cîţu s-a împrumutat din nou cu 3,3 MILIARDE de dolari. Să nu ne trezim că ajung toţi prin conturile firmelor de casă ale PNL

„Ministrul de Finanțe anunță cu mândrie că s-a împrumutat, din nou, cu 3,3 miliarde de dolari de pe piețele externe! Până acum Cîțu ne-a împrumutat cu peste 100 miliarde lei! Din păcate nu vedem acești bani nici în economie, unde companiile își închid porțile una după alta, nici în investiții, care băltesc, nici în lupta cu coronavirusul, unde nu reușesc să cumpere măștile pentru familiile vulnerabile!

Cred că dl Cîțu trebuie să vină în fața Parlamentului să spună ce face cu toți acești bani! Să nu ne trezim că ajung toți prin conturile firmelor de casă ale PNL!”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Ciolacu susţine că România se împrumută cu 1000 de euro pe secundă. „Iohannis vindea iluzii, dar Orban şi Cîţu îngropaseră economia”