Tăriceanu îl atacă pe Antonescu: „M-a deranjat! Îmi amintesc că era destul de absent atunci”

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu l-a ironizat marti, pe Crin Antonescu, pe tema masurilor luate de liberali in 2004-2008. Atacul vine dupa ce Crin Antonescu a spus ca Tariceanu a luat "cateva măsuri grosolane de stânga în scop electoral".

RomaniaTV.net
19 nov. 2013, 12:56
Tăriceanu îl atacă pe Antonescu: „M-a deranjat! Îmi amintesc că era destul de absent atunci”

„Imi permit sa fac cateva remarce despre aceste declaratii regretabile si surprinzatoare. PNL nu are referinte mai bune in fata electoratului decat propria guvernare. Acum pot sa stau sa ma gandesc care ar fi acele masuri grosolane de stanga? Pe langa cota unica de impozitare, poate reducerea CAS, sau poate fi considerate masura de stanga privatizarea BCR sau a intreprinderii de automobile de la Craiova, sau poate fi considerate de stanga introducerea pensiilor private, sau, de ce nu, legea privind retrocedarea proprietatilor confiscate abuziv in perioada comunista, deci avem de ales”, a ironizat Tariceanu afirmatiile lui Antonescu.

Intrebat daca l-a deranjat faptul ca tocmai un liberal critica singurul premier PNL dupa 1990, Tariceanu a spus ca Antonescu era „destul de absent” in perioada respectiva.

“Bineinteles ca m-a deranjat. Consider ca aceste remarce sunt total si total nefondate. Ar fi interesant de vazut care sunt argumentele in privinta acestor asa-zise masuri grosolane de stanga, cu toate ca in perioada respectiva dansul era destul de absent si in ceea ce privste actul de guvernare si in ceea ce priveste actul de partid”, a declarat Calin Popescu Tariceanu.