Tăriceanu, reacţie dură după eşecul moţiunii. „Cel mai ridicol Guvern avut vreodată rămâne la Palatul Victoria prin fraudă şi minciună”

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, a acuzat Guvernul PNL că "rămâne la Palatul Victoria prin fraudă şi minciună". De asemenea, fostul premier i-a acuzat pe liberali că au pus "la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere".

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 15:11
Tăriceanu, reacţie dură după eşecul moţiunii. „Cel mai ridicol Guvern avut vreodată rămâne la Palatul Victoria prin fraudă şi minciună”

„Cel mai ridicol Guvern pe care l-am avut vreodată rămâne la Palatul Victoria prin fraudă și minciună!

În aceste ultime zile, PNL a pus la bătaie toate resursele materiale ale guvernării pentru a cumpăra parlamentari în scopul rămânerii la putere. Au reușit să păcălească suficient de mulți ca să mai amâne plecarea de la guvernare. Chiar dacă au păcălit și cumpărat câțiva parlamentari sunt convins că nu i-au păcălit pe românii care așteaptă în continuare măștile promise, pensiile și alocațiile mărite conform legii sau măsuri reale pentru deschiderea școlii”, a scris Călin Popescu Tăriceanu, pe Facebook.

Victor Ponta: „E o bătaie de joc, un blat. PSD îşi dă jos propriile guverne, dar nu dă jos Guvernul PNL”

Fostul premier susţine că românii „meritau să scape de un Guvern incompetent”.

„Ziua de astăzi nu este o victorie pentru PNL și Klaus Iohannis, ci este o înfrângere pentru românii care meritau să scape de un Guvern incompetent și care, pentru ce a făcut zilele astea, nu ar trebui să se afle la Palatul Victoria, ci pe holurile Parchetelor”, a conchis liderul ALDE.

PSD renunţă la moţiunea de cenzură. „Nu găsesc oportun să fie dezbătută într-o altă sesiune”