Tarom a pus la dispoziţie o cursă charter, Bucureşti-Baia Mare, pentru ca mai mulţi membri PSD să meargă la o nuntă

Tarom a pus o cursă charter, Bucureşti-Baia Mare, contracost, special pentru membrii PSD care au mers la nunta lui Gabriel Zetea, preşedintele CJ Maramureş, susţine fostul director Mădălina Mezei.

18 oct. 2019, 18:08
Tarom a pus la dispoziţie o cursă charter, Bucureşti-Baia Mare, pentru ca mai mulţi membri PSD să meargă la o nuntă

„S-a solicitat organizarea unei curse charter contra prețului posibil oferit de TAROM. Este un contract total normal. În weekend îmi amintesc, a fost discutată organizarea unei curse charter, am oferit un preț, s-a încheiat un contract, s-a plătit, nu este nimic ilegal sau atipic”, a declarat Mădălina Mezei, fosta directoare a TAROM, potrivit digi24.ro.

Citeşte şi Stenograme INCENDIARE. Cum cerea ministrul Cuc directorului Tarom lista cu numele parlamentarilor din avioane

Mai mulți membrii PSD, printre care și premierul interimar Viorica Dăncilă, au luat parte sâmbăta trecută la nunta lui Gabriel Zetea, președinte CJ Maramureș, în localitatea Oncești.

Sâmbătă dimineață liderii social-democrații au participat la Romexpo, la relansarea candidaturii la alegerile prezidențiale a Vioricăi Dăncilă.

Mădălina Mezei, fostul director general al Tarom, a declarat vineri că Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, i-a cerut să anuleze curse interne pentru ca anumiţi parlamentari asă nu ajungă să voteze moţiunea de cenzură. De asemenea, ea a precizat că solicitarea de a se prezenta la DNA vizează Ministerul Transporturilor şi acuzaţii de abuz în serviciu, calitatea sa fiind de martor.

Scandalul TAROM ajunge la DNA. Mădălina Mezei: Ministrul m-a chemat în birou înainte de moţiune şi mi-a cerut să anulăm 5 curse interne

Răzvan Cuc a acuzat-o, în replică, pe Mădălina Mezei că dovedeşte incompetenţă, inconsecvenţă şi că este aservită unor grupuri de interese.