Tartă de mere, reţeta Mirelei Vaida care face senzaţie pe internet. Ingredientele secrete care dau un gust deosebit desertului

Mirela Vaida a dezvăluit reţeta sa specială de tartă cu mere. Vedeta spune că secretul constă în două ingrediente simple. Acestea îi dau preparatului un gust deosebit.

18 ian. 2022, 14:35
Tartă de mere, reţeta Mirelei Vaida care face senzaţie pe internet. Ingredientele secrete care dau un gust deosebit desertului

Tartă de mere, reţeta Mirelei Vaida care face senzaţie pe internet. Vedeta a postat un video pe YouTube în care explică pas cu pas modul de preparare al tartei. Vedeta spune că nu a cântărit niciodată ingredientele şi că pune totul „după ochi”.

Tartă de mere, reţeta Mirelei Vaida care face senzaţie pe internet

Citeşte şi Reţetă de brânzoaice cu ceapă verde și mărar, făcută de Mirela Vaida

Pentru prepararea desertului ai nevoie de făină, zahăr, unt, mere, scorțișoară, zahăr vanilat şi un strop de cognac.

Mod de preparare:

În primul rând topim untul, adăugăm puţin zahăr şi amestecăm bine până când se topeşte. Adăugăm apoi făină, şi începem să frământăm, după care se introduce în frigider timp de 20 de minute.

Între timp, curăţăm merele de coajă şi le tăiem feliuţe. Peste ele adăugăm zahăr, scorţişoară şi puţin coniac pentru un plus de aromă. Vedeta spune că fără scorţişoară şi coniac, gustul tartei nu ar fi la fel de bun.

Se amestecă bine toate ingredientele. Ungem o tavă cu unt şi dăm drumul la cuptor. Întindem aluatul în tavă, apoi adăugăm merele. Introducem tava la cuptor la o temperatură de 185 de grade, timp de 30 de minute.

După ce s-a rumenit, se lasă la răcit, după care poate fi tăiată şi servită. Asta este tot. Poftă bună”

Citeşte şi Răsfăț TOTAL cu aceste 3 deserturi delicioase! Demențial de bune și ideale pentru siluetă


loading...
Partenerii noștri