Tatăl Cătălinei Ponor are probleme cu legea. Bărbatul ar putea ajunge la închisoare

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor ar putea ajunge la închisoare după ce a bătut doi poliţişti locali. Bărbatul riscă o pedeapsă maximă de 9 ani de închisoare. În prezent, acesta se află sub control judiciar.

19 sept. 2021, 13:09
Tatăl Cătălinei Ponor are probleme cu legea. Bărbatul ar putea ajunge la închisoare

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor are probleme cu legea. Acesta este acuzat că a bătut doi agenţi de la Polişia Locală în luna martie a acestui an. Bărbatul ar putea ajunge după gratii.

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor, probleme cu legea

Citeşte şi Gimnastă de la Steaua, acuzaţii dure la adresa antrenoarei şi iubitului acesteia: „Ne trăgea de păr. Pe unele le gâdila unde nu trebuie!”

Florin Bărbascu este acuzat de ultraj și loviri, după ce a lovit doi poliţişti locali. Acesta riscă o pedeapsă maximă de 9 ani de închisoare (6 pentru lovire și 3 pentru ultraj), iar unul dintre polițiștii locali agresați cere și despăgubiri materiale.

Reamintim că pe 6 martie 2021, lui Florin Bărbascu nu i s-a permis accesul pe o stradă rezervată riveranilor, deși acesta era proprietarul în acte al unei săli de sport care se afla la adresa respectivă. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere de vede cum tatăl vitreg al Cătălinei Ponor le arată agenților actele pe telefon și îi invită în interior pentru a le pune la dispoziție actele în original, însă aceștia refuză, potrivit wowbiz.ro. 

Lucrurile degenerează, iar bărbatul le cere polițiștilor să nu-l atingă după care încearcă să intre în sediu. Polițiștii locali vor să-l oprească, însă fără succes. Ulterior, la fața locului își fac apariția mai mulți polițiști care intră în sala de sport şi îl încătușează pe Bărbascu.

Potrivit unui comunicat al Poliției, agenții implicați în altercație au avut nevoie de 3-4 zile de îngrijiri medicale după ce au fost agresați de tatăl vitreg al Cătălinei Ponor. Acesta a respins acuzațiile și le-a spus judecătorilor că agenții au fost cei care au provocat întregul scandal.

În prezent, Florin Bărbascu este sub control judiciar.

Citeşte şi Cătălina Ponor rupe tăcerea după trei ani de la retragerea din gimnastică. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu cariera ei