Tatăl criminalului din Bran rupe tăcerea: „Nu era agresiv băiatul meu. A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă, că nu poate să-i dea tratament”

Continuă cercetările la vila din Bran în care au fost găsiți morți doi soți, de 32 și 38 de ani. Criminalul este vărul victimei și a fost reținut, însă rudele au și o altă ipoteză care poate schimba cursul anchetei. Totodată, oamenii fac acuzații grave și la adresa polițiștilor care au așteptat opt ore la poarta criminalului, pentru că nu aveau mandat.

17 ian. 2023, 17:10
Tatăl criminalului din Bran rupe tăcerea: „Nu era agresiv băiatul meu. A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă, că nu poate să-i dea tratament”

Mama pompierului a spus că tatăl criminalului ar fi și el complice la această crimă din Bran. Ar fi luat toporul și l-ar fi băgat în butoiul cu apă, iar tatăl individului ar fi știut planul diabolic făcut cu premeditare. Sunt acuzații extrem de grave.

„Nu m-am gândit niciodată la așa ceva. Mama lui Nicu e o ticăloasă mare dacă spune că eu știam. E și fina mea și cumnată, dar e o ticăloasă de femeie dacă a spus că eu sunt complice. Așa să-mi ajute bunul Dumnezeu ca aici să încremenesc dacă eu am știut de treaba asta”

Întrebat ce a avut fiul său cu Nicu și cu Alexandra de i-a omorât, tatăl criminalului a spus că: „Ne-au făcut aici un șanț, ne-au rupt instalația de apă. N-am avut probleme, eu nu știu ce s-a putut întâmpla. Ce depresie să aibă băiatul meu? A fost internat și i s-a spus că nu e într-o situație gravă și că nu poate să i se dea tratament. Nu era agresiv băiatul meu că eu am lucrat cu el și am stat cu el aici. Eu stau în pod acolo, eu habar n-am avut de el. Am crezut că e la serviciu”.

Citește și Mama pompierului ucis cu sălbăticie la Bran vine cu acuzații grave: ”Au fost complici, tatăl criminalului cu criminalul. Zice că doar cu cuțitul a dat. Atunci toporul plin de sânge cine l-a avut. Au pus toporul în butoi probabil ca să-l spele”

Mama lui Nicu a mai spus că, atunci când erau mai tineri, tatăl criminalului a amenințat-o că o omoară. „Doamne! Și ce a făcut? A făcut vreo plângere sau ceva dacă eu am amenințat-o? Ce nebună de femeie! Cum a putut să spună așa ceva? Ticăloasă! Așa ceva eu nu pot să-mi dau seama”, a spus tatăl presupusului criminal.

Nicu și Alexandra, uciși cu bestialitate în locuiunța lor din Bran. Au fost găsiți cu capetele zdrobite

Nicu și Alexandra au fost găsiți fără suflare în propria casă, în localitatea Șimon, comuna Bran. Colegii bărbatului, îngrijorați că nu a ajuns la muncă și nici nu răspundea la telefon, au luat legătura cu rudele. O cumnată a mers la locuința lor și i-a găsit cu capetele zdrobite. Un văr al bărbatului e principalul suspect, iar oamenii legii l-au prins. Motivul crimei ar fi o bucată de teren din cauza căreia aveau tot mai des conflicte în ultimul timp.

Nicu avea 38 de ani și era angajat la stația SMURD din Moieciu. Soția sa, Alexandra, avea 32 de ani și lucra ca asistentă la Spitalul de Copii din Brașov. Anul trecut făcuseră nuntă și aveau visuri mari. Voiau să se mute la Brașov și încercau să își cumpere un apartament.

Principalul suspect este chiar vărul bărbatului ucis, iar motivul acestei duble crime ar fi o bucată de teren din cauza căreia aceștia se certau.

Citește și Motivul incredibil al dublei crime din Bran. Ca în cazul Caracal, Poliţia a aşteptat jumătate de zi mandat de intrare peste criminal