Tatăl fetiţei arse de vie se zbate între viaţă şi moarte. Noi imagini cutremurătoare de la tragedie

Tatăl fetiţei care a ars de vie în rulotă la Mamaia se zbate între viaţă şi moarte. Bărbatul a fost transferat la spitalul de arşi din Capitală pentru că are arsuri foarte grave. El a încercat să salveze ambii copii, însă a reuşit să scoată doar băieţelul din flăcări. Între timp au apărut noi imagini surprinse în momentul tragediei.

05 sept. 2017, 15:57
Tatăl fetiţei arse de vie se zbate între viaţă şi moarte. Noi imagini cutremurătoare de la tragedie

O fetiţă de 6 ani a murit arsă, iar un alt copil şi părinţii lui au ajuns la spital, duminică seara, după ce rulota în care se aflau le-a luat foc pe bulevardul Mamaia, în zona Pescărie din municipiul Constanţa.

Cei doi soţi au arsuri grave şi se află internaţi la Spitalul de Arşi din Capitală. Tatăl a suferit arsuri pe 90 la sută din corp când a intrat în flăcări ca să-şi scoată copiii. A reuşit să-l salveze doar pe băiatul de 7 ani. Nu a mai putut face nimic pentru fetiţa de 6 ani.

Medicii sunt rezervaţi cu privire la şansele de supravieţuire. Starea mamei este stabilă, iar băiatul a fost deja externat şi se află în grija bunicilor. Martorii spun că totul s-a întâmplat atât de rapid încât nu s-a mai putut face nimic.

„Mama era pe aici, se tavalea, din ce am vazut era invelita intr-un prosop, avea arsuri pe spate, tatal sau soferul, cine era, era tot ars”, spune un martor.

Pompierii nu au stabilit deocamdată cauzele producerii incendiului. Proprietarii rulotei aveau racordate plita de gatit, frigiderul si dusul cu apa calda la o butelie, cel mai probabil pe baza de GPL, avand in vedere viteza cu care s-a propagat focul, spun anchetatorii.

Autorulota care apare în pozele de vacanță ale familiei ar fi fost modificată și adaptată de tată, pentru un confort sporit.

În campinguri, turistii nu au voie cu improvizaţii, însă nu exista nicio regulă care să impună verificarea obligatorie a documentaţiei tehnice a rulotelor.