Tatăl fetiţei aruncate din taxi, audiat la Poliţia Capitalei. Vezi ce a declarat

Tatăl fetiţei de un an şi jumătate, aruncată de mama ei dintr-un taxi, a fost audiat, vineri, la Poliţia Capitalei. Acesta a declarat că din iulie femeia îl sună şi îi spune că el vrea să ucidă copilul şi că pune oameni să o urmărească şi să o otrăvească pe micuţă.

RomaniaTV.net
12 oct. 2012, 17:38
Tatăl fetiţei aruncate din taxi, audiat la Poliţia Capitalei. Vezi ce a declarat

Radu Ovidiu Bugariu a fost audiat timp de trei ore la sediul Poliţiei Capitalei, unde a dat mai multe informaţii despre Aniţa Bar, femeia cu care, spune el, a avut o relaţie de două luni şi jumătate.

La ieşirea de la audieri, Radu Ovidiu Bugariu a declarat că a cunoscut-o pe fosta grefieră pe internet şi că în timpul celor două luni şi jumătate s-a întâlnit cu aceasta de patru sau cinci ori, timp în care femeia nu i-a spus niciodată numele ei adevărat.

Bărbatul a spus că deşi cunoştea faptul că în anul 2010 femeia a fost internată de două ori la un spital de boli psihice, nu i s-a părut niciodată că ea ar avea probleme. Bugariu a mai spus că atunci când Aniţa Bar s-a despărţit de el, nu ştia că este însărcinată, iar ulterior i-a comunicat despre naşterea fetiţei printr-un email, moment în care a mers la starea civilă şi a recunoscut copilul.

El a precizat că nu a plătit niciodată pensie alimentară, fosta grefieră neavând această pretenţie, însă a contribuit cu bani la creşterea micuţei.

Radu Ovidiu Bugariu a mai spus că după ce aceasta a terminat concendiul post natal şi s-a întors la serviciu, din motive pe care nu le cunoaşte ea şi-a înaintat demisia, în iulie 2012, moment în care „şi-ar fi pierdut minţile”.

„A început să mă sune şi să îmi spună că vreau să ucid copilul şi că pun oameni să o urmărească şi să o otrăvească pe cea mică”, a declarat tatăl fetiţei.

Bărbatul a spus că acum este casnic şi că locuieşte într-un sat de lângă Timişoara, după ce timp de zece ani a lucrat ca învăţător.

El a precizat că dacă mama va fi decăzută din drepturi, doreşte ca tată să ia fetiţa şi să se ocupe de educaţia ei.

După audieri, bărbatul a plecat la spitalul unde este internată fetiţa, având la el un iepuraş din pluş.

Alături de Bugariu a fost audiat şi fratele femeii.

Fetiţa va fi externată vineri, când tatăl său va ajunge la Spitalul „Marie Curie” din Capitală.

Mama fetiţei, internată joi, va rămâne în continuare la Spitalul „Alexandru Obregia”, sub supraveghere, fiind evaluată psihologic şi psihiatric. Femeia le-ar fi spus poliţiştilor că portiera taxiului s-a deschis accidental, în timp ce şoferul maşinii susţine că femeia a deschis uşa şi a aruncat copilul.

Femeia – în vârstă de 40 de ani, din Oradea, fost grefier la Curtea de Apel Oradea – şi-a aruncat copilul, joi, dintr-un taxi cu care se deplasa pe podul Grant din Capitală.