Tatăl lui Dorian Popa a murit fiind certat cu fiul său. Artistul nu l-a putut ierta nici în ultima clipă: „Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. Am avut de muncă”

Dorian Popa este foarte apropiat de mama lui, care l-a crescut și i-a fost mereu alături, însă relația cu tatăl său nu a fost deloc una bună, mai ales după ce bărbatul a decis să-și părăsească familia.

18 sept. 2023, 20:19
Tatăl lui Dorian Popa a murit fiind certat cu fiul său. Artistul nu l-a putut ierta nici în ultima clipă: „Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. Am avut de muncă”
Dorian Popa nu a mers la înmormântarea tatălui său

Dorian Popa a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă pentru femeia care i-a dat viață, l-a crescut și i-a fost alături la orice pas, însă foarte rar a vorbit despre tatăl său și asta pentru că în urmă cu mulți ani bărbatul și-a părăsit familia, iar artistul nu l-a putut ierta mult timp.

Când Dorian Popa avea doar 16 ani, părinții lui au decis să divorțeze. Despărțirea nu a fost deloc una pașnică, iar cei doi nu au rămas în relații foarte bune. După despărțire, tatăl artistului nu a depus un efort prea mare pentru a menține relația cu cei doi copii ai săi, lucru care l-a făcut pe artist să își urască părintele.

Citește și: Culmea bogăției! Dorian Popa a lăsat Lamborghini-ul Huracan Spyder de 300.000 de euro la service și s-a întors acasă cu Mercedesul

Bărbatul nu i-ar fi uitat de tot pe frații Popa, dar nici nu le-a fost alături în unele dintre cele mai importante momente din viața lor. Chiar dacă și-a dorit să îi aibă lângă el, a încercat să îi despartă de mamă, fapt pe care Dorian și fratele său nu l-au acceptat.

„Nu am mers la el la înmormântare. Nu-mi pare rău, poate mulți o să mă judece. Pur și simplu nu pot să-l iert. Tata așa a vrut să facă și cu copiii. Voia neapărat ca eu să merg la el. Eu am refuzat, așa am simțit atunci, că trebuia să stau cu mama”, a povestit Dorian Popa, în cadrul unui podcast.

În încercarea de a-l îndepărta pe artist de mama lui, tatăl său i-a oferit acestuia o mașină. Acest gest s-a sfârșit, de asemenea, cu scandal. Vedeta nu și-a iertat tatăl multă vreme pentru greșelile făcute, dar în cele din urmă a încercat să facă pace și să dea uitării toate supărările.

„El nu ne mai ajuta, nu mai ținea cu familia, nu mai dădeai de el. Mai vorbeam oarecum. Mi-a zis dacă vreau să-mi dea o mașină. El voia să mă atragă de partea lui. El voia să nu mai vorbesc cu mama. Mi-a zis apoi că dacă nu îi aduc mașina înapoi o declară furată. I-am dus mașina înapoi și de atunci nu am mai vorbit. Nu am fost la înmormântarea tatălui meu. L-am iertat, dar am avut de muncă și nu am mers”, a mai spus Dorian Popa.

Citește și: Când a făcut Dorian Popa primul milion de euro. Magnatul din Domnești a câștigat 300.000 de euro din concerte numai vara aceasta: „Am sponsori à la longue”

Chiar dacă nu a reușit să aibă o relație cu tatăl său, mama acestuia a compensat totul. Mamișor, așa cum îi spune Dorian, și-a crescut copiii de una singură, așa cum a știut mai bine, suplinind cu succes și rolul de tată.