Surpriză mare în showbiz. Theo Rose, însărcinată cu Anghel Damian

Theo Rose este însărcinată. Cântăreața și noul ei iubit, Anghel Damian, ar urma să devină părinţi la sfârșitul lunii iunie 2023.

14 nov. 2022, 22:44

Theo Rose (25 ani) va avea un copil.Vedeta trăiește o poveste de dragoste cu regizorul Anghel Damian (31 ani), iar în 2023 vor deveni părinți.

În urmă cu patru luni, showbizul românesc era invadat de informațiile, conform cărora, Theo Rose și Anghel Damian ar fi împreună. Ulterior, pozele cu cei doi în tandrețuri aveau să apară în spațiul public.

Anghel Damian, care este și regizorul serialului „Clanul”, la acel moment era într-o relație cu scenarista și regizoarea Lia Bugnar. După o perioadă de tensiuni și declarații, Theo Rose și Anghel Damian oficializau relația lor.

Theo Rose e în culmea fericirii. Și-a îndeplinit marele vis: ,,Nimic nu e întâmplător”

Potrivit unor surse apropiate celor doi, spune Cancan.ro, Theo s-ar afla deja în prima parte a sarcinii. Aceleași surse mai spun că bebelușul celor doi ar veni pe lume anul viitor. Micuțul ar veni pe lume undeva prin iunie.

Deocamdată, artista nu a confirmat și nici infirmat informația dată de publicația amintită, dar se pare că sursele ar fi unele sigure. Vedeta ar fi avut și ceva stări de rău, refuzând să facă o deplasare la Bruxelles, unde ar fi trebuit să cânte.

Theo Rose, scene fierbinţi în ultimul episod din Clanul

Cel de-al nouălea episod al serialului de la Pro TV, difuzat în această seară, de la 20.30, va avea câteva răsturnări de situaţie spectaculoase, dar și o scenă „fierbinte“ de dragoste.

„Se pare că zilele astea a ajuns să mă facă toată lumea“. O frază care ascunde nu doar dezamăgire, ci și teama că omul alături de care lucrezi în fiecare zi urmează să te mintă, să dea mai departe informațiile pe care le află de la tine sau să îți saboteze iar munca. E, oare, un ritm de viață pe care să-l poți duce pe termen lung? Cu fiecare episod, povestea din „Clanul“ ne arată că viața poate deveni tot mai grea, la fiecare pas.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de THEO ROSE (@theorose.official)

Theo Rose și Anghel Damian, pentru prima dată în calitate de cuplu la un eveniment monden. „Această chestiune nu poate fi exprimată în cuvinte”Cine este Theo Rose

Artista cântă de la vârsta de 4 ani și s-a lansat, oficial, în muzică la 15 ani. Deși acum are un succes imens, Theo a avut de depășit destul de multe obstacole, iar oamenii au ajuns să o cunoască mai bine abia după ce a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities’ și a ieșit pe locul al doilea.

Cu toate acestea, și înainte de concursul de la Kanal D superba cântăreața a activat în televiziune. În anul 2014, a prezentat emisiunea KIDSing, alături de Dan Bordeianu. În vârstă de doar 23 de ani, ploieșteanca Theo Rose a obținut numeroase premii și trofee la concursuri de muzică, după ce a absolvit liceul Dinu Lipatti. Fanii artistei știu deja cine este Theo Rose, fiind un nume des întâlnit la show-urile de talente din toată țara.

Theo Rose, surprinsă de Anghel Damian chiar pe platoul de filmare. Cum a reacţionat artista: „Wow”
Theodora Maria Diaconu este numele cântăreței și s-a născut pe 8 august, în anul 1997, în Ploiești. Are 1.60 m înălține și 50 de kilograme și mărturisea, la un moment dat, că nu a suferit schimbări de greutate. Theo Rose a fost la doar un pas de a avea o altă meserie.

Părinții artistei, neștiind cine este și unde se situează Theo Rose din punct de vedere artistic, își doreau să o angajeze în Izvoarele, ca profesor de canto. Ulterior, când și-au dat seama că Theodora se poate întreține din cântat, i-au permis să își urmeze visul. Cu toate acestea, trebuie să menționăm faptul că Theo Rose  nu este singura persoană talentată din familie: sora vedetei, Raluca Diaconu, este interpret de muzică populară.