Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu coronavirus. Este în stare gravă

Ion Manole, tatăl Mădălinei Manole, ar fi infectat cu coronavirus. Starea de sănătate a acestuia ar fi una gravă.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 07:40
Tatăl Mădălinei Manole, infectat cu coronavirus. Este în stare gravă

Tatăl Mădălinei Manole a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Prahova. Pentru că nu mai sunt paturi libere la ATI, medicii au vrut să-l transfere la spitalul din Focşani. Familia a refuzat transferul, temându-se că Ion Manole nu va rezista până acolo. 

Potrivit medicului curant, tatăl Mădălinei Manole este conștient, poate vorbi, însă are nevoie de un ventilator mecanic pentru a putea respira. 

„Tata este de ieri la Spitalul Judetean la Ploiesti, confirmat cu covid. Plamânii sunt afectaţi. Este în stare destul de gravă, e pe terapie intensiva. Problema e ca cei de la judeţan nu pot sa-l mai tina la Terapie Intensivă, deoarece nu sunt locuri.

Am fost informaţi ca singurul loc liber este la Focsani. Acest spital este foarte departe.

Eu am iesit vineri din spital. Am fost internat cu o forma usoara. El a stat singur in casă. Familia mea era in izolare. Starea lui s-a deteriorat din cauza problemelor medicale. Acum cateva zile l-am gasit intr-o stare foarte rea, am zis că e în comă diabetică. El nu a facut febra, nu tusea, nu a avut alte simptome. Starea i s-a agravat marţi spre miercuri, iar miercuri am chemat salvarea”, a spus Marian Manole, fiul lui Iona Manole, la România TV.

Ion Manole și-a pierdut și soția, pe Eugenia, în martie 2017. Mama Mădălinei Manole a murit de cancer pulmonar.

„Pe fata mea, Măgduţa, o port de zece ani în suflet. Şi pe soţie”, a mai spus Ion Manole.

Citeşte şi Lovitură de teatru în dosarul morţii Mădălinei Manole. Fratele artistei tocmai a făcut anunţul!