Tatăl manelistului Abi Talent, săltat de Poliție, pentru cămătărie. Se afla sub control judiciar, pentru proxenetism

Probleme în familia manelistului Abi Talent. Tatăl cântărețului a fost reținut de Poliție, pentru cămătărie. Bărbatul se afla sub control judiciar pentru proxenetism. 

15 mart. 2023, 18:39
Tatăl manelistului Abi Talent, săltat de Poliție, pentru cămătărie. Se afla sub control judiciar, pentru proxenetism

Cămătarul din Buzău obținuse nu mai puțin de 30.000 de euro în doi ani de zile, doar din dobânzile impuse „clienților” săi, pe care i-a împrumutat.

Tatăl lui Abi Talent își racola clienții din fața sălilor de jocuri. Aceștia pierdeau toți banii la păcănele și ruletă, iar apoi se trezeau cu „penalități” imense. Dobânzile persoanei neautorizate în oferirea de împrumuturi plecau de la 100%.

 

Tatăl lui Abi Talent este și cămătar, și proxenet

 

Tatăl manelistului se numește Julien Pantic, zis „Suraj”, în vârstă de 47 de ani. El a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru infracțiuni comise în perioada 2021 – martie 2023.

„Ieri, 14 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au efectuat o percheziție domiciliară la un bărbat în vârstă de 47 ani, din Buzău, bănuit de camătă”, a transmis Inspectoratul de Poliție al Județului Buzău (IPJ Buzău).

În urma percheziției au fost ridicate mai multe bunuri, înscrisuri și telefoane mobile. De asemenea, polițiștii au mai pus în aplicare 12 mandate de aducere la secție.

„Suraj” are un trecut destul de pătat. În trecut, el a plasat prostituate în mai multe țări din Europa. Recidivistul a fost elibrat condiționat din penitenciarul în care-și ispășea pedeapsa pentru proxenetism și a fost plasat sub control judiciar, de care, din câte se pare, nu a știut cum să profite. Bărbatul a avut în continuare un comportament care nu corespunde bunelor moravuri, practicând activități ilegale.

Abi Talent, de asemenea, este un personaj controversat. De-a lungul timpului, puștiul s-a remarcat prin diverse scandaluri, cu Selly și Alex Velea.