Tatăl Margheritei de la Clejani, noi dezvăluiri despre scandalul în care este implicată fiica sa: „Accidentul a fost din alte motive”

Margherita a provocat un accident rutier în dimineața zilei de 23 mai, pe o stradă din Capitală. La fața locului s-a deplasat imediat un echipaj de poliție, iar cântăreața a fost testată atât cu alcooltestul, cât și cu drugtestul.

RomaniaTV.net
25 mai 2020, 10:22
Tatăl Margheritei de la Clejani, noi dezvăluiri despre scandalul în care este implicată fiica sa: „Accidentul a fost din alte motive”

Ioniţă, tatăl Margheritei de la Clejani, face noi declaraţii despre scandalul în care este implicată fiica lui şi este convins că aceasta nu a consumat substanţe stupefiante, ci doar nişte medicamente luate de la farmacie.

Citește și: Primele declaraţii ale Margheritei de la Clejani după accidentul provocat în Capitală: Nu am consumat alcool, droguri nu au ieşit”

Margherita este mai bine, nu plangem dupa o masina, a avut o trauma, e primul ei accident rutier. Este bine, in calitate de tata am mare mare incredere in ea. Margherita nu a consumat droguri, suntem in ancheta, organele isi fac treaba.

Nu a existat niciun rezultat pozitiv, eu stiu de la Margherita, am incredere suta la suta, e total impotriva drogurilor. Accidentul s-a intamplat din alte motive, sunteti la mine in curte, va respect.

Margherita nu a plecat de la locul accidentului, a cooperat cu politia, presa. Nu avea de ce sa plece de la locul accidentului. Nu am contestat nimic, suntem in urmarirea penala, ramane de lamurit ce substante a consumat. Substante de la farmacie a consumat si o celebra sportiva, care a pierdut medalia din cauza unei vitamine, nu vorbim despre droguri„, a declarat Ioniţă de la Clejani pentru România TV.

Ioniţă de la Clejani a aflat din presă despre accidentul produs de Margherita

Pe mine presa m-a sunat. Ştia la ora 9 dimineţa mai mult decât ştiam eu.

I-a fost suspendat permisul pentru 30 de zile. Maşina este la service. Ea nu s-a simţit bine deloc. Sunt foarte multe semne de întrebare, ştiind cine este Margherita„, a mărturisit Ioniţă de la Clejani.

Margherita de la Clejani, primul mesaj pe reţelele de socializare după accident. Ce a scris cântăreaţa la 5 dimineaţa

Ioniţă de la Clejani a spus că va face totul „pentru a rezolva această problemă legal. Eu nu ştiu ce trebuie să fac. O să am nişte specialişti care o să mă ajute„.