Tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia face declaraţii halucinante. „Nu am mai plecat la el, ca e mort…”

Tatal lui Ionut Gologan, tanarul condamnat in august la moarte prin spanzurare in Malaezia, a facut pentru declaratii cutremuratoare. Reprezentantii inchisorii unde este incarcerat fiul sau i-au refuzat dreptul la vizita lui Dumitru Gologan.

RomaniaTV.net
12 mart. 2017, 08:06
Tatăl românului condamnat la moarte în Malaezia face declaraţii halucinante. „Nu am mai plecat la el, ca e mort…”

Ionut Gologan traieste o adevarata drama in inchisoare din Malaezia, scrie bzi.ro. Pe langa faptul ca inca nu a aflat nimic de condamnarea sa, acum reprezentantii inchisorii unde este incarcerat au refuzat dreptul la vizita la parintelui sau.

Citeşte şi VEŞTI PROASTE DIN MALAEZIA. Un coleg de-al lui IONUŢ GOLOGAN, cu aceeiaşi faptă ca a românului, A FOST EXECUTAT FOTO

Dumitru Gologan a facut declaratii, in care a spus totul despre starea de sanatate a fiului sau.

Era programat sa plece in aceasta luna in Malaezia, dar din pacate Dumitru Gologan a ramas in tara, fara sa stie daca va mai apuca sa il vada pe Ionut fata in fata.

„Nu am mai plecat la el, ca nu mi-au dat aprobare cei de la inchisoarea din Malaezia. Iar baiatul mi-a spus ca daca tot nu imi da voie, sa ii trimt banii, ca tot i-a picat dantura. Eu stiu ca avea probleme cu dintii de cand am fost la el, de acum doua luni. Mi-a spus ca ii pare rau ca nu am putut sa ajung la el, poate cu alta ocazie. I-am trimis banii pe care i-am primit de la domnul Becali, macar cu banii sa se mai ajute in inchisoare, sa se mai ajute si cu mancarea, ca e mort de foame”, a spus Dumitru Gologan.

Citeşte şi Veste tristă despre Ionuţ Gologan, tânărul condamnat la moarte în Malaezia. Ce spune Ministerul de Externe

Cat despre pachetul care trebuia sa il duca fiului sau, cateva biblii, icoane si matanii, parintele lui Ionut ne-a spus ca le va trimite prin consulat, ca sa fie sigur ca vor ajunge la fiul sau.

„Bibliile nu am cum sa le trimit prin posta ca ajung in doua luni si am vorbit cu doamna consul sa i le dau ei cand vine din concediu si sa le duca ea. Ionut nu stie absolut nimic de condamnarea la moarte, nu poate sa imi spuna la telefon daca a patit ceva in inchisoare sau nu, ca telefonul de acolo este inregistrat. Mi-am dat seama de cand l-am vazut ca nu e bine, dar ce sa fac…”, a mai zis, cu inima grea, Dumitru Gologan.