MESAJ CUTREMURĂTOR al tatălui fetei operate de trei ori, la Iaşi: Sper într-o minune! VIDEO

Momente cu adevărat dramatice pentru familia fetei de 19 ani, în comă după ce a fost operată de trei ori într-o singură zi pentru o sarcină extrauterină. Tatăl său stă lângă patul ei de spital şi se roagă pentru o minune. Bărbatul nu şi-a mai văzut fiica de doi ani şi speră că îi va putea vorbi după ce-şi va reveni. Familia tinerei face un apel disperat către cei care pot dona sânge.

29 mart. 2014, 15:06
MESAJ CUTREMURĂTOR al tatălui fetei operate de trei ori, la Iaşi: Sper într-o minune! VIDEO

Tatăl fetei, care este despărţit de mama ei  de trei ani, a declarat, în faţa jurnaliştilor prezenţi la spital, că le recomandă părinţilor să aibă grijă de copii lor şi că aşteptă o minune pentru fiica lui.

„Vreau să fac un apel către toţi părinţii să aibă grijă îndeaproape de copiii lor, oricât de mari ar fi ei. Ei să asculte de părinţi, cât timp sunt părinţii pe pământ. Dacă este adevărat şi dacă există Dumnezeu să facă o minune pentru fata mea. Dacă el există cu adevărat pentru că eu acum sper numai într-o minune divină”, a declarat tatăl fetei.

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a solicitat vineri o anchetă în cazul unei tinere care, după ce a fost operată la Spitalul Clinic de Obstetrică-Ginecologie „Elena Doamna” din Iaşi, se află în comă indusă şi primeşte îngrijiri medicale într-o altă unitate sanitară.

Totul a început în urmă cu două săptămâni, când femeia a primit un tratament pentru eliminarea sarcinii. Pentru că s-a simţit foarte rău, a revenit la spitalul Elena Doamna din Iaşi unde a fost operată de urgenţă. Intervenţia a fost repetată de încă două ori.