Tatăl unui tânăr mort după incendiul de la Colectiv, către Dan Puric după ce i-a numit „haimanale”: „Eu şi copilul meu Alex te iertăm”

Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Colectiv, care şi-a pierdut fiul în incendiul de la Clubul Colectiv, i-a transmis actorului Dan Puric că atât el, cât şi fiul său Alex îl iartă după ce a vorbit despre "haimanalele" de la Colectiv. "Important însă este să te poţi ierta şi tu", a completat Eugen Iancu.

RomaniaTV.net
19 apr. 2020, 17:29
Tatăl unui tânăr mort după incendiul de la Colectiv, către Dan Puric după ce i-a numit „haimanale”: „Eu şi copilul meu Alex te iertăm”

„Domnule, Dan Puric, eu şi copilul meu Alex te iertăm. Important însă este să te poţi ierta şi tu”, a scris pe Facebook Eugen Iancu, tatăl tânărului Alexandru Iancu (22 de ani), care a murit în spitalul Sf. Ioan din Capitală la trei săptămâni după incendiul de la clubul Colectiv din 30 octombrie 2015 din cauza infecţiilor nosocomiale.

Reacţia lui Eugen Iancu vine după ce actorul Dan Puric a vorbit, într-o emisiune la Realitatea Plus, despre „haimanalele” de la Colectiv, spunând că au vrut să distrugă Biserica, să dea jos Patriarhul.

Citeşte şi: Dan Puric, derapaj la TV în noaptea de Înviere: La Colectiv haimanalele alea abia se pregăteau să dea jos Biserica, patriarhul

„E clar că ordinul internaționalist de la tovarășii ăia albaștri globaliști… au zis: Taie-le, bă, și credința! Ascunde-i! E clar că oculta a dat un ordin. Domnule, li se va întoarce împotrivă. Noi acuma suntem toți arestați și deportați în propria noastră țară. Că așa vrea Bruxelles-ul și vor tovarășii de dincolo. Ne-au băgat o botniță. Este pentru prima dată când sfinții emană microbi. Eu știam că parlamentarii sunt vectori de infecție”, a declarat Dan Puric, la Realitatea Plus.

„Biserica a reacționat foarte bine, foarte înțelept. Că-ți lipseau două babe la altar care ziceau „A început COVID-ul în România”. Cum a fost la Colectiv. Haimanalele alea abia se pregăteau cu „Jos Biserica, Jos Patriarhul!”. Dacă ei sunt hrăniți. Noi nu vorbim aici de bacterii, noi vorbim aici de imunitatea poporului român. Tot ce am spus aici face parte din imunitatea poporului român”, a mai spus regizorul.