Tatăl unui tânăr mort la Colectiv se revoltă după victoria lui Piedone: „Un actor lipsit de scrupule, fără pic de moralitate”

Eugen Iancu, tatăl unuia dintre tinerii morți în incendiul din clubul Colectiv, a postat pe Facebook un mesaj după alegerea lui Cristian Popescu Piedone în funcția de primar al Sectorului 5. 

RomaniaTV.net
28 sept. 2020, 20:01
Tatăl unui tânăr mort la Colectiv se revoltă după victoria lui Piedone: „Un actor lipsit de scrupule, fără pic de moralitate”

Alexandru Iancu, în vârstă de 22 de ani, este unul dintre cei 64 de tineri morți după tragedia din Colectiv. Acum, la aproape 5 ani de la incendiu, Cristian Popescu Piedone, atunci primar al sectorului 4, care a demisionat în urma protestelor de stradă, este ales primar al sectorului 5.

Eugen Iancu, tatăl lui Alexandru, spune că Piedone a fost ales cu vot democratic și perfect legal pentru că alții nu și-au făcut datoria.

Citeşte şi: Vlad Voiculescu, după victoria lui Piedone la Primăria Sectorului 5: „E dincolo de peste puterea mea de înţelegere”

„Sunt întrebat ce părere am despre alegerea lui Piedone. Sunt îndemnat să organizez proteste. Pot spune un singur lucru – democrația și legea trebuiesc respectate de noi toți, iar proteste aș face împotriva justiției și a celor care cu mândrie populară își strigă susținerea față de această justiție. Piedone a fost ales cu vot democratic si perfect legal pentru că alții nu și-au făcut datoria. Iar Piedone este doar un exemplu. Sa ne uitam la primarul din Sângeorz Băi, la cel din Moldova care a facut sex cu minore, la ministrul care foloseste drumurile patriei ca pe holul din casa personala, circulând cum vrea muschiul lui. Când ne va trece entuziasmul, ne va lovi realitatea. Cum schimbăm realitatea?”, este mesajul postat pe Facebook de președintele Asociației Colectiv, Eugen Iancu.

Citeşte şi: Piedone a câştigat Primăria Sectorului 5 cu trei zile înainte de un nou termen în dosarul Colectiv: „Voi, necuraţilor, plecaţi acasă!”

Una dintre surprizele uriașe ale acestui scrutin este alegerea lui Piedone în funcția de primar al sectorului 5, el candidând din partea formațiunii fondate de Dan Voiculescu – Partidul Puterii Umaniste (social-liberal).

Fostul primar al sectorului 4 Cristian Popescu Piedone – condamnat în prima instanță la opt ani și jumătate de închisoare în dosarul Colectiv și plecat din funcție după ce mii de oameni i-au cerut demisia în stradă în urma tragediei din clubul Colectiv – a comentat pe Facebook victoria sa la alegerile locale în urma cărora a fost ales primar al sectorului 5, susținând că „judecata poporului a decis”.

În S 5 urmărim un film prost, cu un actor lipsit de scrupule, fără pic de moralitate care vorbește despre Dumnezeu,…

Publicată de Iancu Eugen pe Duminică, 27 septembrie 2020