Tătaru îl spijină pe Iohannis: „Nu avem niciun indiciu că nu putem organiza alegerile”

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat vineri, după o ședință la INSP alături de președintele Klaus Iohannis, că în acest moment nu se pune problema amânării alegerilor pe considerente epidemiologice legate de noul coronavirus.

RomaniaTV.net
09 oct. 2020, 13:03
Tătaru îl spijină pe Iohannis: „Nu avem niciun indiciu că nu putem organiza alegerile”

Nu avem niciun indiciu in acest moment sa ne spuna ca nu putem organiza alegeri parlamentare”, a spus ministrul Sănătății.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat și el, vineri, că, din discuţia pe care a avut-o la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), nu a rezultat nevoia amânării alegerilor parlamentare.

„Nu se poate discuta despre un anumit număr de cazuri. Dacă Institutul naţional ne spune că, din acest moment, nu se mai poate face o anumită acţiune publică sau alta, vom lua măsurile de rigoare, însă din discuţia de astăzi nu a rezultat nevoia amânării alegerilor”, a explicat şeful statului.

Un număr de 3.186 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, acesta fiind un nou record de la debutul pandemiei.

Citeşte şi: Klaus Iohannis: „Recomand să purtaţi mască tot timpul când ieşiţi din casă. Nu avem nevoie să închidem ţara”